- Kaupallinen yhteistyö: Nivea -

Kun hetki sitten kävimme vanhalla kunnon aurinkolomalla, matkalaukkuni oli pakattu puoliksi täyteen hellevaatteita. Toinen puoli laukusta taas oli varattu aurinkovoiteille, hatuille ja huiveille. Huoleton lomafiilis alkaa näistä asioista. Kun kivijalka on kunnossa, ei tarvitse huolehtia.

Olen ollut aina kalpea ja herkkäihoinen, joten auringolta suojautuminen on minulle tuttua lapsesta asti. Saman varovaisuuden aion opettaa myös tyttärelleni, joka on perinyt täsmälleen saman ihotyypin. Kun meidät kaksi kalpeaa heitetään yhtäkkiä talvisesta Suomesta Kanarian aurinkoon, on ihan selvä, että auringolta suojautuminen kuuluu to do -listalle. 

Minun kohdallani erityisen tärkeää on kasvojen suojaus, sillä kasvot altistuvat auringolle eniten. Tässä iässä auringon aiheuttamat vauriot alkavat myös näkyä. Nivea lanseerasi vastikään markkinoille kaksi kasvotuotetta, Nivea Sun UV Face Shine Control ja Nivea Sun UV Face Anti-Age & Anti-Pigments, jotka sain molemmat reissuun mukaan. Testiympäristöhän oli mitä parhain. 

Nivea Shine control (SK 30) jättää iholle mattapinnan, tuntuu kevyeltä kasvoilla ja sen päälle voi huoletta laittaa myös meikkiä. Voide toimii meikin alla kuin mikä tahansa pätevä kosteusvoide. Koenstyymi Q10:tä sisältävä Anti-Age & Anti-Pigments (SK 30 / SK 50) taas on tarkoitettu hevimpään käyttöön, se suojaa ihoa auringon aiheuttamilta pigmenttiläiskiltä/maksaläiskiltä. 

Olen todella iloinen siitä, että kasvoille ja vartalolle on nykyään saatavilla eri tuotteet, ihan samaan tapaan kuin ihonhoidossa muutenkin. Kasvojen ja säärien iho on eri asia, joten miksei sitä huomioitaisi myös aurinkotuotteissa. Minä käytin koko loman ajan Shine Controllia (ehdoton suosikkini tästä tuoteperheestä) kasvoilla, pieni tuubi kulki näppärästi mukana käsilaukussa. 

Meidän huoleton 3-vuotias taas on ihan eri juttu kuin varovaisuuteen jo tottunut äitinsä. Totesin jo heti alkuunsa, että tytölle otetaan reissuun mukaan uikkariksi pitkähihainen uimapaita ja housut, joissa on suojakerroin. Sen lisäksi suojasin kasvot, kädet ja jalat huolellisesti joka päivä Nivea Sun Kids roll-on -aurinkovoiteella (SK 50). 

Tämä osoittautui reissussa ihan ykköseksi! Pieni ja kevyt kantaa, kuin dödöpurkki. Lisäksi roll-on tekee levityksestä helppoa. Meidän perheessä myös mies käytti pelkästään tätä tuotetta, koska koki sen niin näppäräksi.

Siinä missä meikä hifistelee kasvotuotteiden kanssa erittäin mielellään, Saku ja Anni taas arvostivat nopeutta. Että ehtii äkkiä takaisin aaltoihin! Koska siitähän lomassa on tietenkin kyse, kivoista jutuista eikä auringon pelkäämisestä.

Tuli testattua roll-on aika äärimmäisissä olosuhteissa, se kesti myös hiekkakuorinnan :D

Ihan viimeisenä vinkkinä vielä after sun -tuote, joka on tällaisen kalpeanaaman pelastus iltaisin. Olen aina käyttänyt viilentäviä ja kosteuttavia auringon jälkeen käytettäviä tuotteita, jotka auttavat välittömästi jos iho tuntuu yhtään "hehkuvalta". Tällä reissulla levitin iltasuihkun jälkeen aina Nivea After Sun Moisturea, joka viimeisteli päivän. Kun viettää yllättäen 12 tuntia suorassa auringopaisteessa joka päivä, se on melkoinen shokki luolasta kaivetulle suomalaiselle.

Oli myös hauska huomata, että aurinkoloman jälkeen atooppinen ihoni voi paremmin kuin kuukausiin, eli se selvästi kaipasi (vastuullista) aurinkoa! 

 

- Kaupallinen yhteistyö: Nivea -

 

Kommentit (4)

Halina
1/4 | 

Itse en pala kovin helposti, mutta ulkomaille lähtiessä rasvaan pari ekaa päivää kunnes iho ns. tottuu ja kehittää oman suojan, enkä sen jälkeen enää pala. Olisi kyllä varmaan hyvä muutenkin suojata ihoa, mutta se vaan sitten aina unohtuu :D Mun lievästi atooppinen iho tykkää kans välimerenilmastosta ja siihen tuntuu vaikuttavan aurinko, ilmankosteus ja jopa merivesi (kunhan huuhtelee suolat pois iholta uinnin jälkeen) :)

avaruuskenguru
2/4 | 

Heippa! Kiinnostavaa kuulla kasvoille soveltuvista aurinkosuojista. Voisitko vielä kertoa, millainen tuoksu kyseisissä voiteissa on? Nivean sivuilla ainakin tuon Shine Controlin ainesosaluetteloon on merkitty Parfum. Näin hajusteherkkänä tuoksu aina mietityttää. Oliko siis äärettömän tuoksuva vai suhteellisen neutraali perustuoksu? Kiitos, jos ehdit vastata! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010