Elän ilmeisesti harvinaisen tiiviissä tynnyrissä, kun olen onnistunut missaamaan Aki Choklat for Lahtiset -huopatossumalliston ihan kokonaan. Se on lanseerattu jo 2009! Tämä heräämiseni lähti liikkeelle, kun näin kuntosalin pukkarissa eräällä kanssaliikkujalla veikeät harmaat huopatossut, joissa oli pyöreä reikä kyljessä. Iskin kotona googleen erinäisiä huopatossuhakuja ja nopeasti selvisi että tytön tossut olivat juuri Lahtisten mallistosta.

Minä olen haaveillut huopatossuista niin kauan kun jaksan muistaa, mutta joku siinä huopiksen mallissa on, että se ei tunnu istuvan jalkaani. Edellisestä sovituskeikasta on nyt jo pari vuotta aikaa, eli voisi olla aika uudelle kierrokselle. Etenkin jos kaupoissa on nykyään näin upeita malleja!


d51

d51

Huopikkaat olivat lapsuuteni the lempparikengät. Tossuissani oli niin liukkaat pohjat, että niillä pystyi laskemaan seisaaltaan mäkeä ja varmasti pysyivät varpaat lämpöisinä! Olisin salaa melkein pettynyt jos nykyhuopiksissa ei olisikaan samaa liukkausastetta :D lumisilla teillä on niin pirun hauskaa sladitella... wiiii!


d6

d6

Vasemmalla alhaalla olevat remmikoristeiset Lahtiset ovat kuin Vivienne Westwoodin jumalaisten Pirate bootsien huopatossuserkut! Ihan mielettömät.

Vanha huopatossukaipuuni leimahti juuri uudestaan ilmiliekkeihin.

Kommentit (19)

Lotta
1/19 | 

Huopikkaat on ihan parhaat! Tänä talvena ei vaan hirveesti oo vielä ollu huopikaskelejä, mut onneks sen verran kuiteski, et makuun on päässy. :) Omani ovat ne perinteiset punaset. Ja nykyään niissä on kumipohjat, ei taida olla luisto vanhojen veroista. :D

2/19 | 

Kattelin kans itse huopatossuja yksi päivä ja löysin lopulta ihanat, jotka haluaisin. Näistä Aki Choklat for Lahtiset huopatossuista en ollenkaan välittänyt :/ Ovat liian jotenkin moderneja minun makuuni, kun rakastan kaikkea vanhaa ja perinteikästä.

kaisa
3/19 | 

Kannattaa huopasia sovitellessa muistaa, että se alkukankeus lähtee kumminkin käytössä, kun huopa ihanasti muotoutuu omaan jalkaan. Huopanen. <3

Jonna
4/19 | 

Huopikkaat on parhaat! Mä haluaisin sellaiset kaupunkiin soveltuvat kumipohjattomien lisäksi.

Sarastus
5/19 | 

Kyselin marraskuun alussa Lahtiselta noita Choclatin huopikkaita. Niitä saa kuulemma tilattua heiltä, mutta toimitus olisi mennyt jo silloin pitkälle kevääseen. Ehkä ensi talvena.

Sarastus

Tarkennan vielä, että kyselin nimenomaan noita remmillisiä ja noita harmaita, joissa on mustat yksityiskohdat. Noita reiällisiä on näkynyt ihan Halosella myynnissä.

Panty
6/19 | 

Moi, mä ostin omani Tampereen Hämeenkadun Haloselta, siellä oli muutama viikko sitten hyvä valikoima Lahtisen huopikkaita ja halvemmalla kuin esim. Kauppahallissa.

Tuuli
7/19 | 

Hei,

Lahtisen huopikkaita myyvässä liikkeessä pitkään työskennelleenä voin kertoa, että noita tossuja ei ihan noin vain saakaan. Lahtisen lafka on pieni perhemuotoinen yritys, joka tekee huopikkaita ja huopatossuja vähän siihen tahtiin kuin kulloinkin huvittaa - tästä johtuen meidänkin putiikkiin oli isoja toimitusvaikeuksia, esim. parina viime talvena tosi moni asiakas jäi kokonaan ilman huopikkaita vaikka kerrankin olisi ollut hyvät kelit ja Lahtiselle hyvä tilaisuus myydä paljon huopikkaita. Käsittääkseni myöskin suuri osa noista Choklatin suunnittelemista tossuista ja huopikkaista on jäänyt sille suunnitteluasteelle, niitä myydään vain muutamaa mallia harvassa paikassa - nähtävästi suurin osa on tilauskamaa. Lahtiselta tilattaessa toimitusajat ovat aina aika pitkiä! Tiedoksi vain :)

8/19 | 

Huopikkaat on isoja ja leveitä, mutta nehän kutistuu (n. 1 koko riippuen kuinka ne kostuu). Pohjallinen on aikamoinen apuväline täyttämään leveää tossua, jolloin se ei niin heilu ja hölsky jalassa. Ja kumipohja auttaa tossuja kestämään käyttöä paremmin. ;)

9/19 | 

huopikkaat <3 Omat Lahtiseni kävelin puhki muutama vuosi sitten ja muistan nähneeni nuo musta-oranssit söpöliinit lehdessä joskus. En edes tiennyt että niita vielä voisi jostain saada! Oivoi, kelpuuttaisin noista kyllä mitkä vaan. Täytynee mennä Haloselle bongailemaan reiällisiä tossuja. :)

10/19 | 

hahaa! Ihan pirate boot -vibat tuli mullekin!! Mut hieman nooi harmaat mustilla yksityiskohdillakin olis hienot!

tuija
11/19 | 

Ite ostin tänä talvena ( okei ostin ne oikeesti heti syksyllä kun ne tuli kauppaan, etten TAAS jäisi ilman:D) huopikkaat ja ne on niin ihanat! Jouduin ite laittamaan kyllä pohjallisen kun muuten ne tuntu liian litteiltä, mutta pysyy jalat lämpimänä ja kuivana ja niillä voi rappukäytävässä hiipiä hiirenhiljaa. Tykkään! :D

pikkumyy
14/19 | 

Huopikkaiden istuvuuteen sellainen vinkki: kun ostat huopikkaan pitään olla noin numeroa suuremman oloinen kun tavallisesti ostaisit. Pohjallinen on hyvä laittaa alkuun reilua kenkää täyttämään. Huopa kostuessaan kutistuu hieman. Huopikkaita on Tampereella myöskin KOOkengässä. Sieltä itse sain oikein hyvät kattavat ohjeet oikean koon valintaan.

Huopikashan on ihan ykkönen lämpimyydessään talvipakkasissa.

miiainkeri
15/19 | 

Olisin halunnut Choklatin huopikkaat, mutta Halosen mallisto tarjosi aika tylsiä vaihtoehtoja. Just nuo oranssit väikkyivät mielessäni eivätkä nuo harmaatkaan mustilla raidoilla olisi pahat olleet. Ostin sitten kunnon punaiset menokkaat ja niistä tuli mukavat ja sopivat, kun sisälle laittaa lisäpohjallisen :)

Noilla tossuilla on käyty tanssimassa foxia tämän pikkukylän paikallisessakin, kyllä siinä parin mummun naama oli näkemisen arvoinen :D

17/19 | 

Mulla oli ala-asteella punaiset Huopikkaat. Ne oli ihanat. <3 Liukastuin niillä kerran niin, että häntäluuhan siinä murtui. Ensi talvelle olen vähän uusia huopikkaita budjetoinut toisten talvikenkien lisäksi. :)

Murmur
18/19 | 

Itse ostin Lahtisten tehtaanmyymälästä viime kesänä omat huopikkaani. Niissä ruukaa nykyään olla aina se kumipohjallinen, ja on kyllä oivallinen, niillä vanhoilla ei voinut edes postia hakea ilman jatkuvaa pyllähtelyä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011