Tämä tyttö huristelee jossain päin Jyväskylän ja Oulun välillä tällä hetkellä, mutta ei anneta sen hidastaa  mekkojuttuja. Ihanainen Olivia Rouge halusi tarjota teille alennuskoodin mekko.. siis verkkokauppaansa, joten tässä tulee.

-20% tilauksista 2 viikon ajan alkaen huomisesta ja paketit jouluksi kotiin perille! Olkaatte hyvät :)


nelliinatarjous-389x1024-custom

nelliinatarjous-389x1024-custom
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

Sini
3/7 | 

Olin jo tilaamassa, mutta alennuskoodi toimiikin näköjään vasta huomenna. No, pakko odottaa. :) En ollut aiemmin käynytkään Olivia Rougen putiikissa, mutta nyt ihastuin hänen mekkoihinsa ja hameisiinsa täysin. Ilmeisesti hameet sopivat myös tällaiselle vähän naisellisemmalle vartalomallille, eli hame istuu, vaikka on vyötärö ja lantio erikseen. Ketjuliikkeiden vaatteet kun tuntuvat olevan liian usein tarkoitettu aivan tasapaksuille naisille.

4/7 | 

Melissojen omistajana varmaan osaat auttaa. :)
Hotsittais vähän nuo punaiset sydänkoristeiset Zen Girl -flätsit, mutta koko vähän mietityttää. Jalka siis oikeastaan 37, mutta joskus saattaa kapeammahkoissa malleissa räpylää hiertää. Esim. Raquelit 37:na täydelliset jalkaan <3 Pitäiskö siis otta EU 37 vai 38 (UK 4 vai 5), kun olen kuullut juttua, että nämä olisivat vähän pienempilestisiä?

jessi
5/7 | 

Ihan täysin OT, mutta palasin juuri Jenni Vartiaisen keikalta, enkä voinu olla kiinnittämättä huomiota siihen, kuinka samannäköisiä ootte!
Jennillä sattu oleen viä sellanen asuvalinta, meikit ja hiukset ku sulla usein on. Jos olis vastaan kävelly, olisin varmaan luullu sinuksi :)

Tuike
7/7 | 

voi luoja.

tahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtootahtookiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitos :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012