Koska tämä kuva on ihastuttanut minua viime aikoina niin paljon, on aika jakaa se täälläkin:


Marilyn Manson poseeraa YSL:n vaatteissa. Kuva liittyy Dazed Digitalin Saint Laurent Music Projectiin ja kuvaajana toimii itse Hedi Slimane. Manson ei ole ainoa stara joka projektissa on ikuistettu, mutta minulle hän on todella the one and only. Manson saa sisäisen kirkuvan fanityttöni hereille varmaan vielä silloinkin, kun kiikun harmaahapsisena keinutuolissa.

No okei, Daft Punkin kuvat ovat myös mahtavia. Mutta Manson, oi Manson.

Kommentit (11)

Noppa
1/11 | 

Kaikilla oma kolahduksen kohde-- Manson, no no- (muistuttaa mielisairaalan asukkia:) Mutta mielipiteitä saa viljellä. Mun sydän lyö James Deanin ja Johnny Deppin charmille...

Joanna
2/11 | 

Haha, en ole fani, mutta näin kerran eroottis-romanttista unta Marilyn Mansonista! Olin vähän hämmentynyt unen jälkeen, mutta kai tuossa sitten jotain on... ;D

SuskiV
4/11 | 

No mutta löytyihän sieltä munkin teinivuosien ihastus, Beck! Voiiiiih. <3 Kiitos linkkivinkistä!

Susannna
5/11 | 

Sanotaanko, että ei ihan omaan makuun kolahda. ;) voinko pyytää vinkkejä ja neuvoja todelliselta kirppishirmulta? Olen siis ottanut radiolta pöydän ja nyt mietin hintalappuja. Mitä mieltä oot niistä liimalapuista; joo pysyy varmasti kiinni tuotteessa mutta esim vaattesta lähteekö se edes mitenkään pois? Pitäisiköhän lappu liimata vaikka pahville ja sitten kiinnittää se nuppineulalla/narulla? Ja yksi asia mihinkä tarvisin apua, mitä mieltä oot bikinien myymisestä kirpparilla, itsellä on runsaasti hutiostoksia joita olen vaan sovittanut. Ja ajattelin pestä ne ennen. Toisaalta ite en ostaisi bikineitä kirpparilta mutta en kyllä noita roskiinkaan viitsisi heittää, jos vaikka saisi euron tai pari.

Kiitos jos viitsit vastata:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012