Me poikettiin viime viikolla ystäväperheen kanssa lapsiystävällisellä lomaristeilyllä (kirjoitan siitä vielä tällä viikolla lisää) ja sen viisi minuuttia mitä Anni jaksoi kanssani Tax Freessä, satuin löytämään alennusrekiltä Second Femalen kimonohihaisen paidan. Puuterinvärinen paita oli melkoinen villi kortti, sillä jouduin ostamaan sen sovittamatta, mutta väljän mallin vuoksi uskalsin kiikuttaa sen Muumi-kippojen kanssa kassalle. Annilla on aika vahva Muumit jee! -vaihe meneillään.

Se mitä en huomannut kaupassa, on paidan materiaalin ryppyherkkyys. Olen yleensä todella tarkka tässä asiassa ja rutistelen materiaalit kunnolla ennen ostopäätöstä, mutta kuten sanottu, oli vähän sähläystä ilmassa tuon meidän neitokaisen kanssa :D

Olen kuitenkin valmis antamaan anteeksi rypistelyn, sillä paidan malli on kerrassaan upea. Tässä asussa yhdistin sen punaisiin väljiin shortseihin (saatu siskolta), Minna Parikan Gingeriin ja vintage-kenkiin (Design Marja-Leena). 

Ps. Niin paljon kuin Parikan Ginger-laukkuja rakastankin, niiden käyttäminen on uuden puhelimeni kanssa vähän hankalaa. LG:ni ei mahdu laukkuun sisälle! Eli jos aion käyttää laukkua, minulla pitää olla taskut joissa kantaa puhelinta. Shortsien kanssa ok, mutta mekkojan kanssa tuottaa hieman hankaluuksia. Silloin kun ostin ensimmäisen Gingerini, älypuhelimetkin olivat vielä niin pieniä, että ne mahtuivat helposti mukaan laukkuun. 

Kommentit (3)

Vierailija
2/3 | 

Oletpa onnistunut löytämään kirjaimellisesti täydelliset korkosandaalit, vieläpä vintagena! Olen etsinyt vastaavia kissojen ja koirien kanssa, mutta eivät ole osuneet kohdalle vieläkään.

Keksi
3/3 | 

Jos kaipaat taskullisia mekkoja, niin Vivien of Hollowayn päivämekoissa on taskut! Taskut!!! Niihin mahtuu ilokseni jopa kahdeksan tuuman iPad. :-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu