Iittala x Issey Miyake. Tämä on yksi hienoimpia uutisia designin saralla tälle keväälle. Japanilainen Miyake on takuulla tuttu jokaiselle muotia seuraavalle, mutta yhteistyö Iittalan kanssa tuo meidän koteihimme astioita, sisustustuotteita ja tekstiilejä. Ajattomuus sopii molempien brändien linjaan, ja ajatonta on myös kaunis Sisustustuotteita arjen rituaaleihin -mallisto.

Olen positiivisesti yllättynyt että mallistoon on valittu smaragdinvihreitä esineitä, eikä hento vaaleanpunainen jää ainoaksi väripilkuksi. En ollut etukäteen odottanut että tämä olisi lainkaan minun tyyliseni mallisto, mutta kun laskin silmäni noihin vaaleanpunaisiin ja vihreisiin astioihin, ja pöytäkukkasiin... totesin olleeni väärässä. Iittala x Issey Miyake ei ollutkaan ihan niin skandinaavisen yksinkertainen, vaan oikeastaan aika erikoinen. Tämä on kerrassaan onnistunut designyhteistyö.

Kommentit (3)

N.
2/3 | 

Mä en pääse yli (vuosienkaan jälkeen) siitä että Iittala lopetti Satumetsän valmistuksen. Ja mun ihana mutta kömpelö kämppis hajotti toisen mun isoista Satumetsä-mukeista, enkä oo löytäny mistään uutta sen tilalle. Ulkomailla asuminen ei luonnollisesti auta asiaa.

Että näin, kunnon Iittala-traumat iskee joka kerta kun nään niiden mainoksia jossain :D

Veera
3/3 | 

Uskon vakaasti, että tämä mallisto vie minut vielä turmioon. Täytyy varmaan etsiskellä isompaa asuntoa, että kaikki astiat mahtuvat johonkin...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011