Kävi aikamoinen tuuri että ylipäätään kävelin Tampereen Stockan kolmannen kerroksen sisustusosaston läpi. Olin käynyt ostamassa lippuja Qstockiin (MARILYN MANSON!) ja siksi liikkeellä kolmosessa. Jos jossain näkyy alelaarien viimeiset jämät, joissa hintalaput huutavat huikeita prosentteja, niitä on tällaisena tarjoushaukkana hieman hankalaa vastustaa. 

Pöyhintä kannatti, sillä löysin -60% aleprosentilla Iittalan keltaisen Aitio-hyllyn! Meillä on tällainen jo keittiössä, ja nyt vihdoin myös pikkueteisessä. Simppeli hylly on kaunis katsella, ja meille se sopii ihan erityisen hyvin juuri tuossa murretun keltaisessa sävyssä. Keittiössä pidän hyllyssä kukkaa, mutta eteisessä siitä tulee avainlokero. Tähän asti avaimet ovat pyörineet epämääräisesti pöydällä. 

Tampereen Stockmannille jäi vielä muutama tällainen pienempi laatikko (25e) ja pari harmaata isompaa, jos joku muukin on näitä himoinnut. Iittalan omilta sivuilta Aitiota ei enää löydy, en tiedä onko se ollut sitten vain kausituote. 

Sitten kiinnittämään hyllyä seinään :)

Kommentit (2)

KP
2/2 | 

Löysin saman hyllyn harmaana Iittalan verkkokaupasta vähän aikaa sitten. Olin jo aiemmin katsellut sitä, mutta hinta oli liian korkea. Nyt alen ja lisäalen jälkeen hinta vain 24 euroa, oli pakko tilata kaksin kappalein ? Vähän postikuluja päälle, mutta silti kaksi hyllyä reilusti alle yhden hyllyn normihinnan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011