Olette saattaneet huomata, että en usein innostu skandinaavisesta tyylistä muotoilussa. Herkullisen väriset asiat ovat kuitenkin asia erikseen. Nyt täytyy sanoa että osui ja upposi, kun avasin Iittalan infokirjeen Nappula kukkaruukuista. Upeat värit ja hauska idea nostaa viherkasvi jalustalle! Matti Klenellin design on yksinkertaista mutta silti näyttävää. 

Tästä hieman inspiraatiota keväiseen sisustukseen: 

Olen tänä talvena pitänyt onnistuneesti hengissä seitsemän (!) viherkasvia. En olisi ikinä uskonut, että pystyisin moiseen suoritukseen. Mikään kukkiva sisäkasvi ei säily käsittelyssäni elossa, mutta vihrerkasvit ovat selvästi sitkeämpiä :D Ainoastaan jättipeikonlehti yrittää päästä eroon osasta lehdistään, kuihduttaen puolet mystisellä tavalla. Mutta onneksi se on siltikin runsas, eikä liian kitukasvuisen näköinen. 

Jos jollain sattuu olemaan kokemusta peikonlehden osittain ruskeista lehdistä ja mitä sille voi tehdä, otan vinkit vastaan. 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Ookko kokeillu sumutella sitä peikonlehteä? Useat sisäkukat Suomessa ku on alunperin tropiikista, missä kosteus on hieman eri luokkaa, ja varsinki tälleen talviaikaan sisäilma voi olla suht kuivaa, niin monet kasvit tykkää jos niitä sumutellaan.

Vierailija
2/2 | 

Jättipeikonlehteä ei saa kastella liikaa. Rusehtuvat lehdet voivat olla merkki ylikastelusta. Se viihtyy myös parhaiten hengittävästä saviruukussa. ja sumuttelua kastelujen välissä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010