No niin. Kirjoittelin viime viikolla ikäkriisinhallinnasta, ja olin ilmoittanut juttuaiheen myös kotipesääni Kodin Kuvalehteen. Jonka siis mielestäni piti ilmestyä viime viikon torstaina. Juttu täsmätään aina lehden ilmestymispäivälle, että lehden lukijan on helppo halutessaan jatkaa häntä kiinnostavien aiheiden pariin verkkoon. 

Pienesti ironinen aiheen kannalta tämä muistin pätkiminen :D Eli jos tupsahdit blogiin tänään ikäkriisien perässä, ole hyvä ja klikkaa teksiin tänne: KLIK! Linkin takaa löytyy kirjoitus siitä, onko vanheneminen ihanaa, kamalaa vai jotain siitä väliltä, ja myös todella hyvää aiheen pureskelua kommenttiboxista. 

Ihan toinen tarina onkin sitten tuo ikivanha kuvani, joka on lehdessä kuvituksena. Mietin pitkään, että koska muka olen näyttänyt tuolta ja sitten se iski tajuntaan! Tuo on raskausajaltani, kun KK kävi meillä tekemässä juttua. Aiheena oli muistaakseni mekkofriikin salaiset tunnustukset tai jotain sellaista. Tuo musta pitsimekko oli tasan ainoa nätti vaate mihin mahduin ison mahani kanssa :D 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013