Sain käsiini äänestystulokset Fidan näyteikkunasomistuksestani ja täpärän voiton mustasta bileasusta vei vihreä vintagekaunottaren asu. Oli ehdottomasti omakin lemppari. Mikä harmi, että mekko oli minulle väärän kokoinen! Tässä vielä voittaja-asu:


n1

n1

Kommentit (5)

Niltsi
2/5 | 

Ihana toi mekko! Heti rupes kiinnostaan, että mitähän kokoa se onkaan... ja kengät myös...

tiksu
3/5 | 

Harmi että en nähnyt noita stailuksia livenä, mutta sentäs niitä upeita punaisia saappaita voi katsella vaikka joka päivä <3 hihih :)

Iida Liina
4/5 | 

Hei!

En asu Tampereella ja en päässyt käymään Fidassa katsomassa stailauksia. Jos sinulla on kuva siitä häviäjä asustakin, niin voisitko laittaa senkin näytille? Olisi mielenkiintoista nähdä, millaisen asukokonaisuuden vintage-setti voitti :) Ja täytyy vielä kommentoida, että nuo sheriffikengät ovat kertakaikkisen hienot. Ei muuta sanottavaa tällä kertaa!

-
5/5 | 

Hui apua, voiko Tampereen Fridassa oikeasti törmätä tuollaisiin pikku hattuihin?! Pakko tulla ensi kerralla katsahtamaan!!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011