Tänään klo 21:00 tulee neloselta yksi kaikkien aikojen lempparielokuviani, Pretty Woman. Olen katsonut sen valehtelematta yli sata kertaa enkä kyllästy Julia Robertsin sympaattiseen katutytön hahmoon ikinä. Eli keittäkää kuppi teetä ja majoittautukaa sohvalle kello 21!


Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (17)

1/17 | 

Oi, sama juttu!! Olin ihan pikkulikka kun näin tämän ekaa kertaa. Loppukohtaus ja La Traviata on aina samanlainen nenskun paikka. En aio katsoa telsusta, mutta dvd:ltä hyvinkin pian. :)

2/17 | 

ehdottomasti olen majoittautumassa sohvalle tuolloin, oon oottanut sunnuntai-iltaa jo alkuviikosta asti! :D

3/17 | 

Oih! Voih! Olispa sitä Suomessa nyt! Paras hömppäleffa ikinä! Muistaakseni systerin kaa katottii se niin usein skideinä, et VHS melkee kului rikki ... (Enkä ees omista dvd:tä... voihan räkä..)

4/17 | 

Kuuluu ehdottomasti myös omiin lemppareihin. Harmittaa kun omistan kanssa itse VHS:nä mut pitänee ostaa myös DVD :)

8/17 | 

Haha, kuinka koomista! Juuri kun avasin tämän sivun tässä koneella, elokuvassa oli juuri tismalleen tämä kohta menossa tuossa vieressä. Melkein säikähdin! :D Ihana elokuva! ♥

Aibu
9/17 | 

Hih, ihana roberts! Ei tarvii ku ohi mennen mainita leffasta, ni rupee pretty woman soimaan päässä. :) (nimimerkillä biisi on jumittanu mun kopassa koko viikon) mutta varsinainen asiani koski sitä ihanaa maximekkoa, jonka ompelit niihin Lapissa pidettyihin häihin hyttyssuojaksi. ;> (kyllä, norsun muisti) Yritin tässä etsiskellä sitä ohjetta hyödyntääkseni kirpparilta kotiutetun ihanuuskankaan. En löytänyt. :o mietin, jos se on tuossa blogimuutossa häipynyt omille teilleen, vai onkohan syy sittenkin kehnonpuoleisissa etsiväntaidoissani? ;)

iitsku
10/17 | 

Katsoin elokuvan nyt ensimmäistä kertaa (aina kun se on tullut ennen, on ollut jotain esteitä enkä ole voinut katsoa). Rakastan Julia Robertsia ylipäätään, ja tässäKIN elokuvassa hän oli aivan loistava! Tykkäsin muutenkin ja paljon, ei ihan tavallinen romanttinen komedia.

Agatha
11/17 | 

Elokuvan "Valentine's Day" lopussa on muuten ihan loistava viittaus Pretty Womaniin :-)

Mariluu
13/17 | 

NIIN ihana!!! Tämä on sellainen elokuva, jonka voi katsoa vaikka kuuuuinka monta kertaa. <3

Myy
16/17 | 

Möh. Missasin leffan. Vaikka kuinka pistin vastaan, kitisin ja kiukuttelin niin jouduin tuon sijasta katsomaan jonkun hirveän verta-ja-suolenpätkiä-leffan :( Ehkä joskus pidän yksinäni tyttöjen illan ja katson tuon sitten kaikessa rauhassa.

iinuska
17/17 | 

Hahaa, tähän kohtaan onkin varmaan hyvä avautua ja kertoa, että olen ehkä maailmankaikkeuden ainoa nainen, joka ei pidä Pretty Womanista. Tai oikeammin: en siedä sitä millään. Kerran katsoin kun se nyt kuitenkin on klassikko jne., mutta sekin oli sen sortin kärsimystä että samaa virhettä en uudestaan tee. En edes ymmärrä miksi vihaan sitä niin paljon, kyllä romanttiset ja ihanat leffat yleensä menevät...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011