Joulun ei varmaan kuulukaan mennä ilman kommelluksia, kuten sähkökatkoa juuri silloin kun kinkku on uunissa :D Tämä varmaan on se kaikkien suomalaisten kauhu. Meillä katkos oli onneksi lyhyt, kun taas ihan muutaman talon päässä se kesti tunteja! Olin tosi pahoillani naapureiden puolesta, ei kovin kiva jouluyllätys. Mutta toivottavasti kaikki saivat kinkun valmiiksi ja joulu pääsi kunnolla vauhtiin. 

Edellistä lukuunottamatta meillä on ollut ihanan rauhallinen joulu, ollaan vaan oltu, syöty, luettu ja katsottu Lumiukkoa. Ja naurettu Nöpön muka ovelia yrityksiä lähestyä vaivihkaa muina kissoina lahjapaketteja. Tai siis niiden naruja, joita se kissalle tyypilliseen tapaan haluaisi rapistella mutta en anna, ettei se vahingossa syö niitä. 

Joulun koristeissa ja kattauksissa luotan minulle ominaiseen tapaan eli siihen, että kun yhdistelee kaikkea joka ei periaatteessa sovi yhteen, ne lopulta sopii yhteen. Sisustusmakuni ja tyylini on juuri tällainen. 

Yritin olla minuutin ajan myös tyylibloggaaja ja ottaa asukuvan, mutta meinasin ensinnäkin tippua tuolilta kun nuo hameen jättipaljetit luistivat (siitä tuli hyvä ilme kyllä heh) ja sitten syliin kiipesi eräs tytöntyllerö, joka varmisteli että eihän äiti mene töihin tänään. Se on kuulkaa kuin puukko sydämeen joka kerta, kun oma lapsi tokaisee jotain tuollaista :D 

Että unohdetaan ne asukuvat, mutta oli tosi kiva Lindexin tyllihame ja Selectedin musta silkkitoppi. 

Ps. Anni sai toivomansa taskulampun, ja on leikkinyt sillä ihan riemuissaan, se on mennyt kaikkien lelujen edelle! Tyttö etsii kuulemma aarteita sohvan alta ja tutkii kaikkea, kuten hän itse asian ilmaisee. Nyt tutkimaan! Tutkitaan joulukuusi, nalle, ja äidin suu. 

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava ja leppoisa joulu :)

 

Kommentit (3)

Jasmin
1/3 | 

Ihana Nöpö ja voi ihana pikku Anni <3 Kiitos näistä ihanista, tunnelmallisista postauksista ja onnellista ja työvapaata loppuvuotta!

Aino Pajukangas
Liittynyt9.9.2015
2/3 | 

Ihana Anni <3 Muistan kun Venla samanikäisenä tuli minua eräänä iltana työpäivän jälkeen vastaan tuulikaapissa ja tokaisi: "Ohhoh, olipas pitkä päivä." Se oli kuin isku palleaan. Mutta kyllä tytöstä siitä huolimatta ihan ihminen tuli :) Mukavaa joulun jatkoa sinulle ja perheellesi!

Kirjoitan blogia 13-vuotiaan tyttäreni kanssa: Sulassa sovussa

Blogimme myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010