Tänään oli pakko käydä ostamassa joulun sapuskat, kun huomiseenkaan ei uskalla jättää, minä idiootti kun en tajunnut pyytää maanantaille vapaapäivää, kuten about kaikki muut tekivät. Mutta ei se mitään, tiedossa on ainakin rauhallinen päivä officella, ja ehkä kerrankin ehtisin arkistoida kaikki miljoonat irtopaperit mitä pöydälläni elää sulassa sekamelskassa. Yeah right.

Voi mitä riemua, ulkona ei ole lainkaan lunta joten paluu Vaatehuoneelle tyypillisiin betonibunkkeriparvekekuviin. Oli varmaan ikävä ;) Lasken melkein päiviä siihen että löydetään unelmien koti jostain hevonkuus.. maalta, ja voin jatkossa räpsiä ah niin taiteellisia poseerauksia kuusien ja muurahaiskekojen keskellä.


Kynnet joulukuosissa eli glitteriä ja viininpunaista. Ja löysin sormuksenikin taas pitkästä aikaa, wuuhuu! Tästä syystä en voi koskaan ostaa mitään kalliita koruja, saisin varmasti paniikkikohtauksen joka päivä. Minulla on tapana unohdella sormuksia vähän mihin sattuu, treenikassin pohjalle, lavuaarin reunalle, sohvan tyynyjen alle, meikkipussin pohjalle..


Sininen mekko on vuodelta nakki ja kuokka, ostettu joskus Lontoon reissulta.


En voi vieläkään uskoa, että selvisimme Stockan Herkusta ulos reilusti alle tunnissa! Siellä oli koko Tampere samaan aikaan paikalla, ja kaikilla tietty isot kärryt. Mutta tänä vuonna olin ovela, olin tehnyt joulusafkalistan niin, että se eteni loogisessa järjestyksessä ovelta eteenpäin, laitoin Sakun jättikärryjen kanssa aina odottamaan turvalliseen paikkaan hetken matkan päähän ja juoksin itse korin kanssa sukkulana etsien kaiken tarpeellisen. Sitten kävin kippaamassa kamat kärryyn, jolloin mies siirtyi taas seuraavaan odotuspisteeseen, ja sitten kipitin seuraavan osaston läpi ja niin edelleen. Toimi kuin rasvattu, eikä mennyt hermo kertaakaan. Toisin kuin niillä paroilla, jotka painelivat jättikärryjensä kanssa ristiin rastiin superahtailla käytävillä ja pihisivät naama punaisena jäädessään jumiin metrin välein. Meitsi siellä lauleskeli iloisena ja pujotteli kuin Kira Horpi pakan läpi konsanaan viuh viuh.

Tämä pitää muistaa ensi vuonnakin! Victory!

Kommentit (7)

1/7 | 

Meille ei edes vapaita annetta joulun molemmin puolin. Tosin hoidettiin parin työkaverin kans ylitöillä hommat kivasti kuosiin et huomenna voi pääasiassa ottaa vähän rennommin.

Jätin myös nimenomaan suurimman osan ruokaostoksista vielä huomiselle, vaikka kävinkin vähän jotain jo ennakkoon ostelemassa.

En ikinä usko, et ruoka loppuu kaupasta tai viini Alkosta.

Tosin oon aika helppo, koska lähinnä tarvitsee enää asioida juustotiskillä. On se kumma jos Juustosoppi myy eioota.

Mukavaa joulua!

myohmy
3/7 | 

Kun muutatte maalle niin huomaat, että tunnelmallisten kuvauksien sijaan sinä teet lumitöitä, kaatelet puita, leikkaat nurmikkoa. Ah tätä maalaisromantiikkaa. :D Mutta kyllä maalla asumisessa on puolensa. Mukavaa joulua sinulle, Sakulle ja Nöpölle! :)

4/7 | 

Heh, Kuulostaa kauhian tutulta tuo kaupassakäynti. Semmosta se on noitten pohjoisten poikien kanssa; jätät parkkiin turvalliseen paikkaan, missä väkijoukko ei ahdista ja keräilet kamoja a.s.a.p ;) Meidän J kävis aina vaan keskipäivällä Kemijärven Koivupekassa, jos sinne ei olis 100 kilsan kauppamatka, muihin marketteihin se ei lähde naama peruslukemilla, neljän jälkeen ei millään ilmeellä :D Hauskaa joulua teille :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010