En tiedä mikä voisi piristää päivää tehokkaammin kuin lukijalta lahjaksi saatu sydänheijastin. Ja se on punainen. Awww<3

a0
a0

Tämä toimii hyvänä muistutuksena, että on taas aika kaivaa heijastimet esille. Illat alkavat jo pimetä siihen malliin että on syytä erottua liikenteessä.

Kommentit (11)

Heli

Hei, tiedätkö missä voi olla ongelma kun blogilistan kautta blogisi ei ole päivittynyt 3.9. jälkeen? Muiden blogien kanssa ei vastaavaa jälkeenjäämistä ole ollut.

Hanna

Juu, ei blogloviniinkaan ole päivittynyt sitten 3.9. Piti tulla kahtomaan, mihin Nelliina on kadonnut..

diamondgirl

aivan ihana heijastin, kaunis lahja lukijaltasi :)

diamondgirl-janika.blogspot.com

Marjukka

Joo, Stella ja Nelliina ei ole päivittynyt blogiistaan, Olivia-lehti on käsittääkseni tehnyt jotain "korjauksia" eikä kaikki ihan toimi.

Aloin jo olemaan huolissani.

erika

moiiii, oot söpö:)

aattelin vaa kertoa, kun itekkin himoilin noita vera-kenkiä niin tiedustelin vagabondin suomen maahantuojaa ja ne sano et kukaan (!!!) ei oo tilannut syksyks niitä:(

mä en ymmärrä et miks noin hienoja kenkiä pantataan meiltä!

Emma

Hei,

mahtavan näkönen toi taustalla oleva sotilasunivormu-tyyppinen takki. Mikä ja mistähän se on? Olen haaveillut juuri tuollaisesta, mutta Balmanin -versio maksoi yli 3000... ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011