Minua ei todellakaan pue tuollaiset säkkimalliset takit ihan parhaalla mahdollisella tavalla, tai vähintään niiden seurana pitäisi olla korkeat korot, mutta ei välitetä siitä. Merkityksellinen asia on tuo vieressäni nököttävä turkoosi asia, jonka jälleennäkemisestä olen liikuttuneen iloinen. Fillari <3


Heti kun lumet sulavat, fillarikausi alkaa, ja se tarkoittaa että nyt. Kohta fillaroin Toijalan kylillä, mutta vielä ehtii hetken Tampereellakin, otetaan siitä kaikki irti. Tamperetta sanotaan polkupyörävihamieliseksi kaupungiksi, mitä se ehkä vähän onkin, mutta kyllä täällä siitä huolimatta pärjää. Pitää vain opetella ne reitit missä on vähemmän kävelijöitä ja muuta liikennehärdelliä (jos siis haluaa säästyä hermoromahdukselta ja ihmisvihalta).

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (13)

1/13 | 

Ite aattelin kanssa että nyt uskaltais (hetken ainakin) taas polkee töihin ennenkö tulee uudestaan liukasta. Pitää varmaan huomenna alottaa, koska muutenhan tää talvi tuskin tässä vielä oli.

Linnut kyllä lirkuttivat iloisesti tänä aamuna ihan niinkuin keväällä, taitaa luonto muutenkin olla aika sekaisin.

2/13 | 

Mä en edes tiennyt, ennen kuin muutin sinne, että Tampereella ei pidetä pyöräilijöistä. Kävi selväksi heti ekalla viikolla :D

Wannabemama
3/13 | 

Vatsan pyöristyminen on ihana asia, sama sille vaikka kuinka säkkimäisiä vaatteita ja matalia kenkiä joutuisi pitämään. Iloitse raskaudesta ja masusta myös blogin puolella, niin moni haluaisi olla tilassasi, mutta ei välttämättä onnistu. Kiitollisuutta ja rakkautta!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Olen iloinen tottakai kun saan seurata aika ainutlaatuista tapahtumaa oman kroppani suhteen, mutta blogia kirjoittelen kuitenkin ns. rättibloggarin näkökulmasta, eli esiin tulee enemmän ne pukeutumisen haasteet, kuin henkilökohtaiset fiilikset itse vauvasta :) (ne ovat perhettä ja läheisiä varten sitten ne aiheet. Ja olin aistivinani lukijapalautteista että raskausjuttuja ei juurikaan blogiin toivottu, ja se on ihan ok minulle).

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Tuuli

Höps, vauvajuttuja tänne vaan! Minulla ei itsellä ole lapsia, eikä se aivan vielä ole suunnitelmissakaan, mutta silti olisi kiva päästä lukemaan myös vauva-arjesta, kun sen aika koittaa. Onhan vauvat ja vauvanvaatteet kuitenkin niin söpöjä!

teresa

Mäkin mielelläni lukisin myös raskaus- ja vauvajuttuja! Etenkin, kun sun tapa kirjoittaa niistä on niin hauska ja osuva! Sille raskauspahoinvointi-postaukselle nauroin monessa kohtaa ääneen ja oli pakko lukea siitä valittuja paloja miehellekin. Itse saman kokeneena monet huomiosi aiheen tiimoilta olivat niin tuttuja! :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Pitää vähän miettiä mitä sitä kirjoittelisi, että säilyy kuitenkin tasapaino blogissa. Olen myös ehkä aika arka kirjoittelemaan tästä itse raskaudesta mitään, kun pelkään että herkässä mielentilassa loukkaannun heti verisesti jos joku alkaa perseilemään kommenttiboxissa :,D Pahoitin mieleni tässä yksi päivä melkein itkuun asti kaupan eteen sidotun koiran vuoksi, kun se raukkaparka joutui siinä sateessa odottamaan ja mitä jos joku hullu koiranpotkija olisi osunut paikalle ja ja... kauheeta tunteiden vuoristorataa koko kevät huhhuh! Tällä hetkellä ilonani ovat tuskaiset liitoskivut ja ankkakävely, siitäkin olisi vitsi tai pari veisteltävänä, mutta se on sit jo niin raskauskeskeistä juttua että ehkä parempi antaa olla ja ilahduttaa vaan perhettä mun huonolla huumorilla.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Minttu

Ja miä olen valmis lukemaan,mitä ikinä päätätkin kirjoittaa. Kaikki on toiminut aina. Vaikka vauvatkin on tosi söpöjä. :D

Salla-Maaria
4/13 | 

Mulle tuli jotenkin huijattu olo kun sain tietää että täällä ei pidetä pyöräilijöistä, Mansea kun oli mainostettu mulle pyöräily-ystävällisenä!

Tosin muutin tänne Helsingistä, ja siellä esimerkiksi Kalliossa Hämeentiellä pyöräily on oikeasti hengenvaarallista (pyöräilijät kuuluvat muun liikenteen sekaan, eli bussikaistalle. WTF??), niin ehkä tää on joka tapauksessa parannusta :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011