Haksahdin tässä viime viikolla jouluvaloja etsiessäni Happy Lights -settiin noin 10 vuotta myöhemmin kuin trendikkäät sisustusbloggaajat. Mutta juna se on jälkijunakin. Myönnettäköön, että en edes tiennyt näiden olleen jossain vaiheessa niin suosittu valosarja sisustusbloggaajien keskuudessa, ennen kuin googlasin valosarjaa yhden pikku ongelman vuoksi. Mielettömän kauniit valot, mutta 5 palloa kahdestakymmenestä ei pysy paikoillaan. Sama ongelma tuntui olevan aika monella.Ostin nämä siksi, että ne näyttivät Taito Shopin ikkunassa mukavan pehmeiltä, en voi väittää tykkääväni sellaisista kunnolla kirkkaista jouluvaloista, ne eivät ole minua varten.


Nuo pallerot on tarkoitus painaa led-valoon kiinni ihan vaan laittamalla valo läpi tuosta reiästä, mutta tässä minun setissäni viisi palloa ei pysy paikoillaan sillä reikä on liian suuri. Onko kukaan keksinyt jotain toimivaa patenttia tähän ongelmaan vai alanko suosilla availemaan pikaliimatuubia?

Kommentit (20)

Suvi
1/20 | 

Tuo koko valo-osa on tarkoitus työntää sen pallon sisälle. Niin että näkyy vain johtoa. Pallosta pitäisi olla reiän vieressä sellainen hahlo, johon johdon voi työntää, niin pysyy paikoillaan.

Siruli
2/20 | 

Onkohan sulla noi pallerot nyt oikein? Eikö tuon lampun kuuluisi mennä kokonaan tuon pallon sisään niin, että pallo on kiinni noissa johdoissa. Olikohan se niin, että palloista kuului leikata hieman, että koko lamppu menee sinne sisälle? Pakkausessa voisi olla ohje (et kuitenkaan lukenut niitä :D ).
Kiitos muuten kivasta blogista.

johanna
3/20 | 

Heippa, kokeileppa kieputtaa lankaa neulan avulla eli ommella :) noin 1/3 pujotusaukon reunasta.

E
4/20 | 

Rohkeasti vaan sakset käteen ja teet pienet viillot reikiin, että saat valot kunnolla ja rikkomatta sisään. Et ole ainut tuon blondipalkinnon saaja :D. Itsellä vastaavat "Pauli-serkun blogipallot", ja niissä oli sama näpertely alkuun.

Ada
8/20 | 

Mä vein nuo valot jo takaisin kauppaan viallisina ja siellä myyjä näytti, miten asennetaan... :D Sitä palloa pitää oikeasti vähän runtata (palautuu muotoonsa) ja tunkea se valo juurta myöten pallon sisään.

Nuutsa
9/20 | 

Juu,juu. Koko valohöskä pallon sisään. Joutuu käyttämään saksia. Itselläni on nuo pallot ja mietin, että mitenniin liian isot reiät, kun ongelmana oli juurikin, että on liian pienet reiät ?

Epu
10/20 | 

Siinä reijän vieressä on valmiina sellainen pieni viilto, tulee esille kun hieman painaa.

KatjaM
11/20 | 

Ainakin minun palloissa oli valmiiksi pieni viilto aukon vieressä, jotta se koko polttimon saa tungettua sinne :D Nimenomaan johtoa myöten :D

Sain ostaessa kuvalliset asennusohjeet, voin laittaa säpolla kuvan, jos ei onnistu :)?

Susa
13/20 | 

Hei! Aivan ihania juttuja sinulla täällä blogissa :) Kysyisin noista valoista sen verran, että minkähän hintaiset ne olivat? Myydäänkö palloja ilman valoja? Minulla olisi led-valosarja, johon kaipailisin palloja...

Ansu
14/20 | 

Ostin kuukausi sitten samaiset lamput ja ohje oli surkea. Juurikin tuo "tökkää lamppu pallon sisään". Ehdein kiukuttelemaan miehelle sitä että hajotti pallon kun meni ryttyyn ja "rikki" mutta niinhän se kuuluu tehdä. Vähän väkipakolla tosiaan pitää tunkea se koko lamppu osa sinne sisälle (siinä on apuna sellainen pieni halkeama valmiina). Lampun ja johdon välissä on sellainen muovinen rinkula ja se kuuluu jäädä ulkopuolelle.

Riikka
15/20 | 

Olin vissiin samassa (jälki)junassa sun kanssa, koska hankin Happy Lights:it tässä ihan vähän aikaa sitten. Myyjä opasti mua liikkeessä että tuon reiän vierestä lähtee pieni halkeama jonka kautta ledi työnnetään kokonaan pallon sisään. Tod. näk. sun pallot ei siis lähde halkeamaan vaan kyseessä on se asennuskolo.

Minna
16/20 | 

Mulla oli kans sama ongelma, kunnes kans kekkasin et se pitää koko valo-osa laittaa pallon sisään. Saksilla ja pienellä voiman käytöllä pysyy pallot kiinni :D

Vierailija
17/20 | 

Juuri sama ongelma ja juuri samalla tavalla asennetut valot :D Osa rei'istä on niin pieniä, että piti runnoa sisään, mutta osa on niin suuria, että putoilevat. Oikeastiko pitäisi saada koko tuo muoviosa sisään? Missä ovat käyttöohjeet blondeille?!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011