Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin... Meillä on aika luxustunnelmat täällä, majoitutaan kaverin porukoiden omakotitalossa ja sauna kuumana joka ilta :D

Festariaamu alkoi suloisesti derbyllä, ja pyydystin heti kainalooni paikallisen kaunottaren:


Yleisöä oli paikalla ihan überpaljon, mahtia!!! Siinä keskellä alhaalla pari Tampereen horoa, saanko kysyä miksi minä olin töissä ja te ette :P
Derbyn jälkeen jonottamaan. Festareiden ainoa huono puoli on muut ihmiset :DLöysin heti festariStellan, tuon ruskettuneen paskiaisen, kenen vieressä minä näytän vielä kalmammalta kuin yleensä :D 

Onko teillä ollut kivaa? Täällä on päivä kaksi alkamassa ja kahvipannu porisee <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/14 | 

festareilla on täysin mahdotonta kuvata tunnelmaa niin ettei muita ihmisiä ole kuvissa, kun pienelle alueelle on pakkautunut kymmeniä tuhansia. Lain mukaan on sallittua kuvata julkisella paikalla ja kuvat saa julkaista, kunhan kuva ei loukkaa kuvassa olevia henkilöitä. Esimerkiksi en julkaisisi kuvaa festareilta missä joku oksentaa tms. mutta yleisesti taustalla henkilöt saavat kyllä näkyä. Mietipä esimerkiksi festarien virallisia kuvaajia, ei olisi mitään mahdollisuuksia kysellä lupia kaikilta yleisfiiliskuvissa esiintyviltä, jolloin festareista ei voisi julkaista ollenkaan kuvia.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Panicnomore
7/14 | 

Työ istuitte Tanya Stephensin aikaan meidän eessä anniskelussa mutta ujostutti enkä uskaltanu tulla nykimään hihasta :D

8/14 | 

ööh yritäpä ottas festareilla kuvia misdä ei näy taustalla muita :D jos ei halua näkyä festarikuvissa, ei mene festareille. Saattaa nimittäin päätyä vaikka hesarin kanteen eikä siihen mitään lupia tarvita.

nukkasukka
9/14 | 

"ilosaarirock on kuin suuret kotibileet" ja niinhän ne oli tänäkin vuonna! Bongasin kyllä sut mutta en uskaltanut mitään tulla sanomaan ): olet avain älyttömän kaunis! (:

E
10/14 | 

Musta ois ihan kohteliasta sensuroida random ihmiset taustoilta, ite en ainakaa haluais näkyä jossain randomblogissa enkä etenkään että pienet lapset siel näkyis.. Ei vissiin kiellettyä ole mutta musta se on erittäin epäkohteliasta kun keneltäkään ei ole kysytty että haluaako sen oman pärstän nettiin vai ei.
Tämä ihmetyttäny muissakin blogeissa, ite jos otan ihan itelleni vaan talteen kuvia niin yritän olla kuvaamatta ulkopuolisia ja jos julkasisinkin jossain niin sensuroisin kaikki ulkopuoliset... Ei oo kiva esim huonona naama/hiuspäivänä joutua jonkun bloggarin sivuille.

tyttö
11/14 | 

Huomaa, että on festaritunnelmaa, kun postauksesta bongaa sanat "horo" ja "paskiainen" ;) :D Näyttää kyllä hauskalta meininki.

Iiia
14/14 | 

Hih, minäkin olen kuvaan eksynyt! Iloinen nasu kuuntelemassa Hellun selostusta. Ensi kesänä uudestaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012