Kesäloman viimeinen viikonloppu. Ajattelin ensin että lataan viikonlopun täyteen kaikkea mahdollista ja repäisevää, kunnes totesin että oikeastaan fiilisten mukaan meneminen on paljon nollaavampaa. Eilen oli fiilistä juoda kotona pannullinen aamukahvia, katsella Paavo Pesusieni -leffa ja mennä iltapäiväkaljalle O`Harasiin. Kulmapubimme ainoina asiakkaina oli aikaa kysellä baarimikolta olutsuosituksia ja kantaa pöytään esimerkiksi jännästi makeaa jenkkihumaloitua BrewDogin 3,8% Dead Pony Clubia.


Älkää koskaan ottako harhauttavan tavallisen näköisessä O`Harasissa hanasta Karhua, vaan olkaa pelottomia massiivisen olutvalikoiman kanssa. Hämeenpuiston pubissa kun  juomasuosituksia saattaa saada jopa muilta asiakkailta, pohtiessaan tiskillä mitä haluaisi maistaa.
En tajua tätä peurakoruaddiktiotani, jostain syystä sarvipäät sykähdyttävät aina vaan. Kyseinen kaulakorumahtavuus on löytö Gina Tricotista.


Ps. tänään Tampereella mm. Vapaa Nekala -festarit (ilmainen), vaeltakaahan sinne jos räminäpunkki innostaa. Alkoi jo, hopihopi!

Kommentit (10)

1/10 | 

Jaan peura-addiktion ja oon huomannu kiinnostuksen laajenneen myös pöllöosastolle! Oon jo pitemmän aikaa haaveillut kunnon peuransarvista seinällä, niin juntilta kuin se kuulostaakin! :D

/Suvi

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
2/10 | 

joooo ehdottomasti O`Harasiin, siellä norkoilee meidän lisäksi oikeat olutharrastajakaverinikin :) Samassa korttelissa on myös Tuulensuu, mihin kannattaa mennä ensin syömään astetta parempaa pubiruokaa, ja jatkaa siitä sitten yksille tai kaksille O`Harasiin. (Ja Tuulensuu on myös oluenmaistelun mekka, sieltä ei ole pakko poistua muualle vaikka lautanen olisikin tyhjänä).

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Eerika

Kiitos tästäkin vinkistä, Tuulensuusta muistan sun puhuneen ennenkin :) Pitänee poiketa molemmissa!

AMV

O'Hara on testaamatta (täytyykin käydä), mun suosikki on Kauppakadulla oleva Pub Kahdet Kasvot. Mieletön olutvalikoima, myös omatuontia, ja todella ammattitaitoinen henkilökunta.

Eerika
3/10 | 

Hei täähän tuli hyvään aikaan! Viikon päästä ollaan nimittäin menossa poikaystävän kanssa käymään Tampereella, ja molemmat tykätään oluesta... Pitääkin poiketa tuolla! En Tamperetta tunne yhtään, joten kaikki vinkit on tarpeeseen.

Anna
4/10 | 

Tuolta saa myös huikean hyviä siidereitä, nammm! Ja hyvällä tuurilla, kuten meillä kävi viimeksi, saa kuunnella ihastuttavaa irkkuaksenttia (: ja livemusaa!

5/10 | 

Hei mitkä nuo kengät ovat, ja mistä? On mennyt ihan ohi, jos olet aiemmin nämä jo esitellyt, mutta ovat aivan ihanat!

6/10 | 

Brewdogin Trashy Blonde on mun lemppari! Kotikaupungista löytyy niiden oma baari, josta saa yli 40 volasta bisseä ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012