Otsikolla viittaan mekkoni kuosiin, en Annin iltatouhuiluun. Eipä sillä etteikö tytön taistelu väsymystä vastaan välillä äityisi aika villiksi, kun ei malteta nukahtaa sitten millään. Lapsilla on hauska (?) tapa kitistä väsymystä mutta millään ei malteta laittaa silmiä kiinni vaan pitää sitkutella niin kauan kuin ikinä pystyy. Anni on ihan mestari tässä asiassa, väkisin pidetään vaikka vain toista silmää auki kun toinen on jo luovuttanut :D

Takaisin asiaan, äitini katsoi nopeasti että mekkoni olisi ollut Marimekon Iltavilli-kankaasta tehty, ja kieltämättä se pikaisesti vilkaistessa siltä vähän näyttää. Kirkas pohjaväri yhdistettynä mustavalkoiseen kuvioon yhdistyy Suomessa heti Äkkijyrkän vasikkapiirroksiin.


Forever21:n kirppikseltä löydetyssä mekossa on kukkakuosi. Tykkään tästä vitosen mekosta ihan älyttömästi, joku tuossa kirkkaankeltaisen ja mustavalkoisen yhdistelmässä viehättää. Sifonkimekko on lisäksi helppo kuin mikä, se ei rypisty (= ei tarvitse silittää pesun jälkeen) sitten millään. Arvostan.Nyt alkaa olla käsillä viime hetket että asukuvia voi ottaa enää ulkona, pitänee siirtyä pikku hiljaa sisätiloihin. Tulee vilu mekkoon kun seisoo pakkasessa pihalla, ja naapurit pitävät hulluna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (13)

stara
1/13 | 

Voi miksi naisten on imetettävä?? Siis sen ajanjakson joudun pitäytymään kaikista ihanista mekoista...vai olisko sulla ratkaisua tähän :)

myohmy
2/13 | 

Itse vannon kyllä cottonin nimeen, vaikka tuota polyesteriä paljon käytetään nykyään. Se ei rypisty, mutta itse en tykkää siitä päällä, jotenkin sellainen jäykkä ja jähmeä kangas, vaikka olisikin kevyt.

Asiasta toiseen, kaikki varmaan muistavat kesän WV Polo kilpailun missä piti kehitellä autonäyttely naisten makuun. Nyt sain tällaisen viestin s-postiini.

Hei,
Volkswagen kutsuu sinut ja ystävättäresi tutustumaan uuteen Polo-malliin ja muihin Volkswagen-uutuuksiin sekä viihtymään hyvässä seurassa.
Illan ohjelmassa maistuva cocktail-pala-menu alkudrinkkeineen, juustokakkubuffet sekä upea muotinäytös! Kuulet halutessasi lisätietoja auton huollattamisesta ja voit tutustua Volkswagen-malleihin osaavien esittelijöiden kanssa.
Illan sekä muotinäytöksen juontaa Karita Tykkä.

Siinä vaiheessa kun Niina lukee juustokakkubuffet niin näkyy vaan Parikan korot. :D Voisiko siis tulkita, että nämä ideat sitten voitti kisan.

jonna
3/13 | 

Ooh keltainen on kyllä raikas maustettuna mustavalkoisellakin!

Mullakin on paljon tuollaisia paitoja, joten niistä ja kaikista muistakin vaatteistasi kysymys. Esim. tuo paita päällä vietit oletettavasti päivän, niin heitätkö sen sitten pesuun? Jos vaikka katsot aikaa ennen vauvaa (oletan että tahroja tulee useammin nyt) niin menikö vaatteet päivän jälkeen pesuun?

Itse ihan ronskisti laitan puhtaat, siis tahrattomat ja päiviä päällä olleet vaatteet takaisin kaappiin. Tämä ilmeisesti ahdistaa kaikkia maailman ihmisiä :DD mutta en vaan pysty ymmärtämään mikä pyykkivuori siitä syntyisi ja huh se vaatteiden kuluminen..

- jonna

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

meille sattui vauva joka ei puklaile, eli vauvan takia ei tarvi heittää pyykkiin sen useammin kuin yleensäkään :) mutta mä heitän paidan melkein aina pesuun yhden käytön jälkeen jos se on yhtään tiukempi kainaloista, ettei se vaan ala haista hielle seuraavalla käyttökerralla. Hameita ja väljempiä vaatteita käyttää tottakai monta monta kertaa, niitä ei tarvi pestä koko ajan :) Käytän myös melkein aina alushametta/mekkoa, joten sekin pitää vaatteet puhtaampina.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

5/13 | 

AH MIKÄ IHANA MEKKO <3____<3 olen huomannut että keltaisen + mustan + valkoisen yhdistelmä on alkanut miellyttää - ei tosin kaikissa jutuissa, mutta esim. tässä se on täydellisen raikas! Ah.

6/13 | 

Onko sifonki hienompi nimi polyesterille? Tosi moni vaate on kaameeta polyesteriä nykyään :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla