Välillä ei voi muuta kuin nauraa näille kamerasta löytyneille otoksille. Käytiin eilen siskon kanssa kaupungilla shoppaamassa ja samalla pyysin systeriä nappaamaan asukuvan. Ja mitä siitä tuli:
Rrrright. Kaunista :D toisaalta jos kuvaajana on tälläinen pikkuapina niin...
Kyllä, minusta olisi ehdottomasti pitänyt tulla huippumalli.

Kommentit (17)

Kulti
9/17 | 

Vaikka rakastankin sinua ja blogiasi, nyt täytyy hieman heristää etusormea. Tuo kuva ei nimittäin missään nimessä ole ruma tai edes naurettava. Pikemminkin eloisa, pirtsakka, AITO. Höpönpöpön jos kuvissa ei saisi kainoa hymyä enempää ilveillä, tai jos ainut sallittu asento on hillitty kontraposto, toinen jalka edempänä ja hieman sivukulmasta. Tiedän, ettei tämä postaus nyt ollutkaan mikään vakavuuden huipentuma, mutta jokaisestahan tulee otettua huonoja kuvia. Minusta huono kuva on sellainen, jossa paljastuu triploiskaksoisleuka tai räkää nenästä, ei suinkaan sinun kuvasi yllättynyt ilme kädet levällään. ;)

janey
12/17 | 

hahaha... pikkuapina.. kato ittees kuule vaan :D aika läpät oli nää kuvat kyl :P

Maukka
13/17 | 

Ihanii kuvii oikeesti :--) Muistin jälleen kerran miksi luen Nelliinan vaatehuonetta.. huumorintaju ja omaperäisyys<3

miaus
14/17 | 

Hahah, onneks et ota itseäsi liian vakavasti :) Hei! on pitänyt jo pidemmän aikaa kommentoida että sinulla on aikamoinen lookalike! Nimittäin Carly Rae Jepsen Call me maybe-videon loppupuolella täytyi ihan hieraista silmiä, että onko kuvassa nyt nelliina vai carly :D

15/17 | 

Hihii, mahtava kuva :D Minusta tuntuu joka toinen kuva olevan tuota luokkaa, silmät kun ainakin tuntuu lupsahtavan kiinni heti kun joku osoittaa kameralla minua -_- kivaa :P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012