Niin kätevät kuin letit kampausmielessä ovatkin, en voi sille mitään että mielikuvat siistien peruslettien kanssa vievät väkisin Inga from Sweden -parodioihin. Mistä ihmeestä on ylipäänsä keksitty että Ingat käyttävät lettejä?


Mutta vaatteet sen sijaan eivät ole Ingamaiset. Tässä tämä ompelemani retrohamonen perusasun osana. Tummansininen jakku sopii väreihin kivasti ja rauhoittaa sopivasti levotonta kuosia.

Vitsi, pitää kyllä sanoa että olen hamoseeni tosi tyytyväinen, se on just eikä melkein näppärä syksyvaate. Tämä inspis lähti oikeastaan siitä vanhasta maatustahuivistani, jota käytin pitkästä aikaa. Teen selvästi paluuta piperrysprintteihin taas kerran.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

Niina
2/8 | 

Mä näytän kahdella perusletillä ihan vaan pikkutytöltä. :D Vannon ranskisten (perusranskiksen, pään kiertävien, kahden ranskiksen) nimeen. Pysyvät paremmin siistinäkin eikä urheilemaan lähtiessä tarvii laittaa tukkaa uudestaan. Joskus pidän kyllä ihan peruslettiä, mutta aina vaan yhtä joko takana tai toisella sivulla. Sopivasti hapsutettu kalanruoto on myös jees :)

5/8 | 

Hih, pääsin taas kuolailemaan ihanaa hamostasi. :) Tosi kivalta näyttää asu. Minä yleensä vältän peruslettejä, koska minulla tulee siitä enemmän pikkutyttö/Peppi Pitkätossu mieleen. :P Käytin niitä enemmän silloin, kun minulla oli vielä pidennykset, koska paksuina ja pitkinä näyttivät tosi kivoilta, kun teki niistä riittävän löysät. :)

Miky
7/8 | 

Näytät todella upealta, varsinkin tuossa ekassa kuvassa. Ihana hame ja hyvin sopiva jakku.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011