Olisi pitänyt kuvata videota meikän sekoamisesta, kun avasin erään postipaketin:
!!!!!!!!! Vaikka olen käynyt upeissa paikoissa ennenkin, mikään ei vedä vertoja tämän reissun odottamiselle, siitä intoilulle ja (toivottavasti) toteutumiselle. Minun tuurillani joku British Airways menee lakkoon tai tekee konkan just ennen lentoa, mutta ei ajatella nyt sitä. Olen ihan liian iloinen pessimisteilemään tällä erää :D


Jos pelkkä kirjojen selaaminen saa naisen pimahtamaan tämän malliin, niin mitä se real deal sitten mahtaa aiheuttaa... Nyt on kuulkaa fiilis kohdallaan ja idioottihymy korvista yli!

Ps. kiitos kaikille matkavinkeistä mitä olette jättäneet Route-postaukseen, samoin sähköpostia lähettäneet, arvostan <3

Kommentit (8)

nipsuu
1/8 | 

Moi!

Aattelin kysellä sulta menovinkkejä, kun oon tulossa viikonloppuna poikaystävän kanssa tampereelle. Tiedän, ettei häntä jaksa kaupat kiinnostaa määräänsä kauempaa, niin olis kiva keksiä jotain muutakin. Olen suunnitellut ainakin pientä retkeä sinne näkötörnin munkkipaikkaan. Osaatko sanoa miten sinne keskustasta? Varmaan ainakin bussilla pääsee? Onkohan tampereella mitään mielenkiintoista näyttelyä tai museota, tuskin :D? Olisko vielä jotain näkemisen ja kokemisen arvoista?

Tuhannet kiitokset, jos ehtisit vastaamaan tähän :)

2/8 | 

Whoa! Oottekste varannu "riittävästi" aikaa tohon, ettei tarvi painaa koko matkaa tukka putkella avo-autosta hulmuten? :)

mm
3/8 | 

Kiitos itelles postauksista ja vastauksista! Ja tietty kaikille vinkkailijoille :)
t. sähköpostia lähettänyt itsekin roadtripille kesällä lähtevä vinkkienahmija

Vb
5/8 | 

Oli pakko kommentoida koska oon sattumoisin käyny tuossa Hackberry nimisessä paikassa mikä näkyy kuvasssa. Todella kuvauksellinen paikka (tosin tehty ihan vaan turisteja varten :) ). Teillä tulee olemaan paljon nähtävää!

täti
6/8 | 

Muistahan katsoa myös Cars 1 piirretty elokuva. Siinä myös huristellaan valtatietä 66. Minusta se on hauska, vaikka olen sen sata miljoonaa kertaa katsellut. Tämä on jokaisen pikkupojan must.

Johanna
8/8 | 

Moi,

ollaan suunnittelemassa route 66 reissua, joten kiitos tästä hienosta reissupäiväkirjasta!

Osaisitko suositella jotain noista tilaamistasi reissuoppaista, jos aion hankkia vain yhden? ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012