Törmäsin nettikauppoja selatessani ruotsalaisen Styleinin huiviin. Tarkemmin sanottuna mustaan, upeaan nahkahuiviin. Ideat alkoivat ehti pyöriä kyseisen asusteen ympärillä, miettikää kuinka upea tuo olisi harmaan / mustan villakangastakin kanssa tai kaulakorun sijasta jonkun mustan silkkitunikan kaverina!


d6stylein-520x780

d6stylein-520x780

Tämä meni suoraan tahtoohaluaa -osastolle. Huivi olisi äärimmäisen helppo toteuttaa myös DIY-projektina (koska hintaa tuolla on noin pari sataa), jos vain olisi mustaa ohutta nahkaa. Ikävä kyllä itseltäni löytyy vain tummanruskeaa, se ei ole ihan paras mahdollinen väri tähän tarkoitukseen. Mutta nahkahuivi noin ylipäänsä olisi aika bueno asustelisäys valikoimaani. En ole pitkään aikaan saanut näin suurta ahaa -elämystä, huivi on suorastaan nerokas!

Kommentit (4)

2/4 | 

Kirpparilta jos löytyis sopivaa nahkaa oleva takki/hame/housut/anything, niin siitähän voisi palastella tuommoisen? Monesti ihan muutamalla eurolla kuitenkin myydään nahkavaatteitakin, niin miksei. Itse ostin vasta konjakinruskean suurta kokoa olevan mokkajakun 2 eurolla, ja ajatuksena on tehdä siitä laukku :)

Sailalai
3/4 | 

Ootko kattonu Suomen gTien vastaavia? Sieltäkin löytyy nahkahärpäkkeitä, tietty hintaa on kans jonkun verran, mut hei suomalaista designia :)

4/4 | 

Nahkasohvalle joskus nukahtaneena en osaa kuvitella että tuollainen voisi olla kovin mukava. Ajatus tuntuu jotenkin, no nihkeältä! Mutta ehkä jos huivin vuorittaisi jollain neuloksella (?)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu