Minulta usein kysytään kuka inspiroi minua pukeutumaan, mistä nappaan ideat asuihini ja ompelutöihini. Ainoa julkkis joka onnistuu kerta toisensa jälkeen ihastuttamaan, on Zooey Deschanel. Mutta en seuraa Zooeyn tyyliä aktiivisesti, hän vain tupsahtelee esiin lehtien sivuilla ja joka kerta nyökyttelen hyväksyvästi. Täydellisen ihana nainen.

En seuraa muotia inspiraatio mielessäni, koska minulla on oma vahva, melko riippumaton tyylini, mutta silti muoti kiinnostaa ja seuraan sitä puhtaasti uteliaisuuttani. Saatan napata jostain makuuni sopivasta trendivillityksestä yhden pikku jutun, ja sulauttaa sen omiin hulmuhelmoihini. Esimerkiksi jättimäinen neonvärinen statement -kaulakoru kellohelmaisen pitsimekkoni kanssa, me likey. Olen eri tyylien sulatusuuni.

Ihmiset ympärilläni toimivat myös osaltaan inspiraationa, upeista pukeutujista jää aina joku fiilis ja esimerkiksi jos olen nähnyt kaupungilla ihanat punaiset korkokengät, saatan laittaa seuraavana päivänä itsekin punaiset kengät, joskin täysin erilaiseen asuun kuin inspiraationi lähde.

Kaikkein eniten minua inspiroi (hämmentävää kyllä) tavarat. Muotoilu. Arkiset käyttöesineet. Karamellit. Lelut. Mitä enemmän mietin asiaa, sitä enemmän kallistun tälle puolelle. Kaikkein rakkaimmat ompelukseni ovat aina peräisin tältä suunnalta. Eilen istuin alas ompelukoneelle erään kauan päässäni muhineen inspiksen vuoksi. Inspiraationi lähteet ovat tässä: 

Mitä sitten seurasikaan... (muutakin kuin saumurin neulan katkeamista, kiroilua ja ruuvarin epätoivoista etsimistä)...

Kommentit (14)

3/14 | 

Argh, kerro jo!! :D Halkean uteliaisuudesta, itse kun inspiroidun myös mitä omituisimmista asioista. Itseasiassa nuo nimenomaiset Lagerfeldin kokispullot ovat yksi näistä ihastuttavista omituisuuksista. :)

6/14 | 

Jep, Zooey Deschanel! Itsekin inspiroidun kyseisestä neidosta ja varsinkin Zooeyn New Girl -vaatetuksesta ja hiuksista. Inspiraatiotuskissa kannattaa käydä kurkkaamassa What would Zooey Deschanel wear -sivustoa (http://wwzdw.com/)!

Ja ah, marianneraitoja tännekin kiitos! (:

Kate
7/14 | 

Oi kyllä. Myönnän menneeni kampaajalle Zooeyn kuvan kera. Että tämmönen tukka (erityisesti otsatukka) pitäisi saada.

Jonesy
9/14 | 

Saat varmaan näitä pyyntöjä ihan alvariinsa, mutta voi pliiiiiiis tee joskus postaus, missä kerrot miten teet esim. kesämekon tyköistuvan yläosan (olkaimeton tai olkaimellinen, ei oikeastaan väliä). Tai vinkkaa jokin paikka, mistä neuvot mekon tekemiseen voisi löytää? :) Tsemppiä jalan kanssa kenkkaamiseen!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

mun ohjeista ei olis mitään hyötyä kenellekään, koska saksin vapaalla kädellä ja korjailen sit kaikenlaisilla kikkavitosilla :D mutta, kandee mennä selaamaan esimerkiksi Eurokankaan Burdan yms. kaavakirjoja, etsimään sieltä mieluinen mekkomalli ja ostat sit sen kaavan itsellesi, on yleensä n. 9e.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012