Rakastan valokuvakirjoja. Yleensä ostelen erilaisia kuvakirjoja reissuilta ja palaan ylipainavan matkalaukun kanssa takaisin Suomeen. Aiheella ei oikeastaan ole muuten väliä, mutta tutkin mieluiten ihmisiä (en esimerkiksi maisemia). Mitä erikoisempia ja värikkäämpiä persoonia, sen parempi.

Nyt käteeni osui kirjakaupan alessa Justin Thomasin valokuvakirja Hanoi Rocksista. Thomas kiersi bändin mukana vuosina 1982 - 1984 ja onnistui tallentamaan legendaarisen bändin legendaarisimmat vuodet. Satojen valokuvien lisäksi kirjan sivuilta löytyy niin hervottomia tarinoita Hanoi Rocksin keikkareissuilta, että heikompia hirvittää. 

Ostin kirjan puhtaasta mielenkiinnosta ja koska olen armoton Sami Yaffa -fani, mutten arvannut millainen määrä visuaalista inspiraatiota sivuilta puskee. Ihan erityisesti Andy McCoyn garderobi on mahtava! On varmaan selvää, että en ole tyyliltäni lainkaan glam rock, mutta inspiraationa se on vertaansa vailla. Otan jatkossa tämän kirjan esiin aina kun olen vaipumassa helppoon harmauteen.

Ps. heti kun olin lukenut kirjan, läksin seuraavalle kauppareissulle leopardikuvioinen vintagetekoturkki ylläni. 

Kommentit (2)

Salla / Sallan kengissä
1/2 | 

Vau, ihan mieletön opus! Täällä toinen valokuvakirjojen fani, ja nimenomaan värikkäät, rohkeat persoonat ja heidän tarinansa kiinnostaa. Ostitko tämän ihan suomalaisesta? Täytyy ehkä käydä tsekkaamassa löytyiskö vielä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010