Olen vuosia sitten kertonut täällä blogissakin, että yksi tietty Coca-Colan erikoispullo on harvinaisen inspiroiva. Minä en varsinaisesti ole vaaleanpunaisen ystävä, mutta Karl Lagerfeldin suunnittelema kuosi saa jopa minut kääntämään kelkkani. Raitakuosi on raikas ja kiinnostava, kun raidat menevät vinottain. Säilytän tuota pulloa kitsch-hyllyssäni edelleen, koska saan siitä energiaa.

Ihan hullua miten yksi esine voi vaikuttaa näin paljon. No, hieno suunnittelu on hienoa suunnittelua, myös juomapulloissa. Cociksen pullo on tietysti itsessäänkin legendaarinen, mutta Lagerfeldin kuosin kanssa se vasta mahtava onkin.

Arvatkaa mitä tuli ensimmäisenä mieleen kun näin Lindexin lastenosastolla nämä raitaleggarit

Ja tämän taskullisen raitamekon

!!!!!

Annilla ei pahemmin vaaleanpunaisia vaatteita ole, mutta näiden kohdalla tein poikkeuksen. Nyt on. Onko väärin haluta omassakin koossa samanlaiset leggarit... Ehkä ihan hyvä ettei niitä ole, koska ostaisin heti. Anni saisi sitten myöhemmin elämässään vanhoja valokuvia katsellessaan todeta että äiti hei, voitko olla enää yhtään nolompi. 

Se on melkein liikuttavaa, miten lähes jokainen lapsi häpeää omia vanhempiaan jossain vaiheessa elämäänsä :D

Kommentit (2)

-A-
2/2 | 

No onpas suloinen setti! Näppäränä ompelijanahan sinä ostat Nappinjasta samanlaista kangasta ja tekaiset samanlaisen kokonaisuuden :) VinkVink! Sieltä löytyy vinoraitaa myös muissa väreissä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010