Ai että, nyt kone surisemaan sillä kangaspakettini saapui. Tein koetilauksen saksalaiseen kankaita.com verkkokauppaan ja sieltä ne kukerruskankaani saapuivat sievässä nipussa. Tavallaan kurjaa tilata ulkomailta kun suosisin mielummin kotimaista kauppaa, mutta meidän pienestä paikallisestä kangaskaupasta ei löytynyt mitään sellaisia kuoseja mitä halusin. Ymmärrettävä sinänsä että pienen yrityksen ei ole järkevää pitää valikoimissaan marginaalituotteita. Ihastuttavia lastenvaatteisiin sopivia kankaita siellä kyllä oli, että sitten kun tarvitsen niitä niin on ainakin läheltä saatavilla.Nämä liittyvät kaikki makkarin sisustukseen. Joko alkoi hirvittää :D totesin että pah vaan kaikelle sovinnaisuudelle mitä muka yritin saavuttaa makuuhuoneen suhteen, parempi olla oma itsensä ja toteuttaa omaa kaaosmaista makuaan. Se on meidän makkari eikä kenenkään muun.

Huomenna luvassa kaakeleiden maalausta täällä blogin puolella kunhan saan kuvat järjestykseen.

Kommentit (14)

1/14 | 

Heips, jatkossa kun tarvitset kankaita, poikkeapa Tekstiilipalvelussa ( Vilpolantie 1 / Asemantien varressa). Siellä on aivan järjetön määrä kankaita ja "hetki" saattaa vierähtää, jos kaikki käy läpi :) Tekstiilipalvelu on tukku eli ostaminen onnistuu y-tunnuksella tukkuehdoin.

AGENTTTI
2/14 | 

Pirullinen otsikko, luen kokoajan että kuherruskankaita, kun tän postauksen otsikko vilahtaa bloggerin etusivun lukijalaatikossa :'D

aamuyö
3/14 | 

Oi oi, ei hirvitä, vaan hirveästi ihastuttaa! Kuosiyhdistelmästäsi tulee ihan mieleen Designers Guildin lähes 10 vuoden takainen, piristävä väri-iloittelu! Tulee varmasti nätti & sopiva makkari.

Piia
5/14 | 

Moikka,
itsekin usein tilaan ulkomaisista kaupoista kun tuntuu joskus työläältä kaivella suomalaisia kauppoja, vaikka uskon että täällä meilläkin valikoimaa löytyisi kun vain löytäisi:( Ite oon Kamanan puodin verkkokaupasta ja liikkeestä löytänyt kaikkia ihania lasten trikookankaita, ainakin ulkopaikkakuntalaiset näkee paremman valikoiman kotisivuilta ja tilauksen voi tehdä maililla... Jaiks kiva nähdä mitä taiot noista ostamistasi kankaista!

Aamuruuhka
6/14 | 

Oi, mikä on tuon toiseksi ylimmän vihreän kankaan nimi? Näyttää just täydelliseltä mekkokankaalta :D itsekin olen monesti tilannut kankaita.comista, ja siellä on kyllä aivan ihania ja edullisia kankaita, mutta jos on tosi tarkka tietyistä väreistä, niin kannattaa aina tilata näytetilkut - värit nimittäin ovat usein aika erilaisia tietokoneen näytöllä. Etsin kerran tietynlaista sinapinkeltaista kangasta, ja tilasin varmaan 15 näytetilkkua, ennen kuin löysin sopivan sävyn ja materiaalin :D

nnea
7/14 | 

Moikka!
Kannattaa katsoa kangastukku.com valikoima, paikanpäälläkin voi Hyvinkäällä käydä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011