Olivia on nyt eskari-iässä, onneksi olkoon 6-vuotiaalle! Tänään ilmestynyt juhlanumero on  kokonaan interaktiivinen ja sama koskee Costumea. Ai mistä on kysymys?
"Kummankin lehden jokaisen sivun voi jakaa älypuhelimella sosiaalisessa mediassa, tekstiviestinä ja meilitse. Jokaista juttua voi myös kommentoida. Vuorovaikutteisuus on toteutettu ilmaisella Shortcut-sovelluksella.

Teimme Oliviaan lisäsisältöä, joka avautuu vain Shortcut-sovelluksella: videoita, äänitteitä,
Spotify-musiikkilistoja ja linkkejä verkkokauppoihin. Bloggaaja ja dj Stella Harasek loi
soittolistan, joka noudattelee lehden kulkua.

Olivia ja sen pikkusisko, muotifanaatikoille suunnattu Costume ovat ensimmäiset
naistenlehdet Suomessa, jotka toteuttavat tämänkaltaisen rikastetun sisällön, jakamisen,
kommentoinnin ja mobiiliostamisen kokonaisuuden samassa numerossa.

Shortcut-sovelluksen voi ladata iPhone-, Windows- tai Android-puhelimelle. Kun sovellus on puhelimessa auki, se skannaa sivun, ja avaa älypuhelimeen automaattisesti kyseisen sivun rikastetun sisällön."

Ärsyttävää, että minun kivikautisella luurillani ei pääse testaamaan sovellusta! Oliskohan IT-firmassa työskentelevän pikku hiljaa aika päivittää vanha Noksu nykyaikaan :D

Kommentit (6)

Haiha
1/6 | 

Hei,

Onko sinulla Olivian tilaajalahjana tuleva Minna Parikan sydänkukkaro? Jos on, onko se laadukkaan oloinen ja hyvä käytössä? Kuinka pieni se on? Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

myohmy

Toimituksen kanssa on ollut ongelmia, laukut loppuivat kesken, mutta helmikuun lopussa pitäisi tulla myös lopuille. itsekin odottelen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012