Olin taas tässä männä viikolla roikkumassa kahvilla.. siis ilahduttamassa Monaa putiikilla, kun rouva yritti tehdä töitä. Möyhin jossain siellä pitsien ja paljettien seassa onnesta soikeana, kun Mona vetäisi jostain esiin mustaa kauluspitsiä, ja mietti ääneen olisiko se kiva juhlamekoissa. Meitsin silmät säkenoivät samantien että haluan tuollaisen irtokauluksena, että sitä voi käyttää monien paitojen, mekkojen ja toppien kera, ja kätevänä naisena Mona sitten sellaisen toteutti. Ihan mahtava, ai että!Valkoinen perusteeppari saa vähän eloa, kun delkolteella on mustaa pitsiä. Sama kuvio on myös takana, eli selkäpuolikin saa kaunistusta. Toimintaperiaate on siis vähän kuin poncholla.Samoin juhlamekko muuttaa lookkiaan ihan erilaiseksi pitsillä ja ilman. Rakastan. Asusteilla saa muokattua vaatteiden ulkonäköä melkein rajattomasti, ei juuri helpommaksi voi hommaa tehdä.

Kommentit (29)

Roosa
1/29 | 

Nyt kun joulukuu pyörähti käyntiin niin tuli ihan sellanen fiilis että kaipaa kenkäjoulukalenteria<3 voisit toteuttaa saman mutta mekoilla!:D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

awww olis ollut niin ihana toteuttaa se, mutta loppuu kauniit kengät jo kesken :D mekkokalenteriakin mietin, mutta hiivatti kun ei ole aikaa kuvata niin systemaattisesti, olisin halunnut venyttää sen niin että käytän ko mekkoa aina sinä päivänä kun kuva tulee. Pitää tehdä tämä kesällä :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

8/29 | 

No eipä uskoisi irtokaulukseksi ! Istuu kuin nakutettu kummankin paidan kanssa, superupee ! Tuliskohan noita myyntiin vielä, olis nääs käyttöä täälläkin.. :)

Sini
10/29 | 

Eii ehtikö ne muka loppua jo, ois kyllä niin lähteny tilaukseen, voihan.... :D tuo olis kyllä ihan mieletön perusvaatteiden piristäjä, toivottavasti noita tulis vielä uus erä myyntiin asti...

Katsoja
12/29 | 

Nelliina!

Olet kaunis nainen, mutta, oi miksi miksi, katsot "aina" kuvissa viistosti alaspäin!

13/29 | 

Elkää huoliko, tuotetta on kyllä tulossa lisää mahdollisimman pian! Tämä suosio yllätti allekirjoittaneen nyt niin täysin että ehti vuorokaudessa loppua varastosta kaikki! :)

Viole
16/29 | 

Apuaaa, miten ihana. Saako noitaa ostaa jostain vai oliko tämä once in a lifetime? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011