Tampereen H&M:ään voi aina luottaa. Kun Isabel Marantin yhteistyömallisto lanseerattiin klo 8 aamulla muutama viikko sitten ja nettikauppa jumitti monta tuntia, menin kaikessa rauhassa Hämeenkadun liikkeeseen joskus puolen päivän jälkeen ja ihan kaikkea oli vielä jäljellä. Myös niitä kauniita harmaita hapsusaappaita mitkä halusin katsastaa livenä, ovatko ne upeat vai ei ja mikä koko on sopiva. Että siitä sitten vaan haahuilu oikealle hyllylle, oma koko sovitukseen ja kassalle. On ilo olla manselainen. Helsingistä oli kuulemma hyllyt tyhjätty kauhean härdellin myötä samantien kun liike avattiin. En jaksaisi tuollaista hysteriaa, tämä rauhallinen lande way on paljon parempi :D
Että kevättä ja korkkarikautta odotellessa. Joku kysyi miksi en muka pysty käyttämään korkkareita talvella, ja syy on siinä että olen vaaraksi sekä itselleni että muille. Tasapainorajoitteisuus ei rajoitu meillä vain kissaan, se koskee myös minua. Nilkkani ovat niin hemput, että liukkaus ja korot ovat aika killeri yhdistelmä. Olen perssiilläni jo matalillakin koroilla, harkitsen vakavasti lumikenkiä työmatkoille tammi-helmikuun ajaksi.

Kommentit (3)

Jari T.
1/3 | 

Moi.
Minä tilasin Ellokselta feikki mokka hapsusaappaat. Ajattelin rikkoa rajoja pukeutumisessa näin miespuolisena. Mun mielestä tylsää kun miehille että ole oikeastaan mitään hienoja saappaita. Ainoastaan vaan bootsit. Hyvää alkanutta vuotta sulle. :+)

Mervi
3/3 | 

Joku firma mainostaa telkkarissa "bile"-nastoja kenkiin, päkiän kohdalle semmoisella lenkillä kiinnitetään ja menee pieneen tilaan taskussa kun ei tarvitse, on käynyt mielessä että pitäisi vähintään ne hankkia (vaikka järeämmillekin taitaisi olla käyttöä...) :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013