Ensimmäinen isänpäivä takana meidän perheessä, ja pappaakin käytiin juhlistamassa viereisessä kylässä. Kurjaa että lapin pappa asuu niin kaukana, ettei kylästelyt ihan noin vain onnistu, mutta me pakataan talvilomalla sitten kimpsut ja kampsut ja lähdetään kohti pohjoista.

Eilen oli mahtava sumuinen päivä, kuinka paljon rakastankaan näitä kelejä. Tämä ei ollut vitsi, minä oikeasti pidän viileästä ja sumusta. Ainoastaan käy sääliksi tulevaa koiranomistaja minua, voin vaan kuvitella kuinka kuraisia karvakaverit tällä hetkellä ovat lenkin jäljiltä. Meille tosin ei ole koiraa tulossa ihan vielä, mutta joskus tulevaisuudessa sitten. Pitää antaa vähän armoa Nöpölle :DIrregular Choicen Blythe-kengillä ei voi olla kuin hyvällä tuulella. Ei tarvitse kävellä liian pienillä kengillä unohtaakseen kaikki murheensa (eikö tämä ole joku vanha viisaus vai muistanko väärin?), riittää että on tarpeeksi hauskat kengät.

Ps. Pätsiniemen puolella blogiarvonnassa upeat sarvet KLIK!

Kommentit (4)

nukka
3/4 | 

Kurapuku on ihan ässä karvallisella koiralla, toki sen pukeminen rassaa, mutta selviää pelkällä tassupesulla versus mahanalusen epätoivoinen pesu, aina sitä hiekkaa jää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011