Joulun jälkeen välttelen alennusmyyntejä kuin ruttoa, mutta tänään tein toiveikkaana täsmäiskun H&M Trendin osastolle ja kyllä kannatti, ne kaksi hametta mitä olen hypistellyt pitkin syksyä, olivat nyt -50% molemmat! Jesh! Tampereella ei vissiin pönkkähameet myy, mikä oikein hyvä juttu minun kannaltani.

Tässä niistä toinen, musta muhkea polvimittainen hamonen. Kangas on eläväpintaista ja paksua, eli pönkkänimi on ihan ansaittu.
Tukka on eilisen jäljiltä vähän boheemissa kuosissa :D

Mmm kesää odotellessa...Kuvaan sen toisen hamosen teille ihan pian, se on varsin valloittava :)

Ps. Nellyltä laitettiin minulle joka jouluiseen tapaan tunnaria ennakkoaleen, joten KLIK ihmettelemään valikoimia jos kaupoissa ryysääminen ei nappaa. Tunnarikenttään koodi: nelliina. (Tämä ei ole Tradedoubler-linkki, enkä hyödy tästä mitenkään, kunhan vaan alennushaukkojen iloksi otin koodin vastaan, enjoy!)
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Hellu
1/4 | 

Todella jees nähdä että tuo vanha paitani on sulla käytössä. Harmittelin aikanaan että ostin sen kun ei se ollutkaan tyyliäni. Ihan mahtavasti sopii sulle!

M
2/4 | 

Hei olen ollut tosi sokea ja etsinyt siellä Tampereen H&M:llä Trendin osastoa jo vaikka kuinka monta kertaa. Osaatko tarkkaan sanoa, missä se sijaitsee siellä liikkeessä ? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011