Ei vaan voi. Etenkin kun fiilistelen jo Suomen syksyä täyttä häkää. Synkät jenkkilippuprätkät kiinnittivät huomioni kenkäkaupan ikkunassa siihen malliin tehokkaasti, että jouduin juoksemaan niiden perään päivän päätteeksi, en vaan saanut rauhaa. Luojan kiitos juoksin, ne ovat ihanat! Harmaat pillifarkut, nämä bootsit ja jättineule =  tervetuloa syysviima!Tai ilman kasaa Kikon herkkuja.


 

Turkoosi ripsiväri oli ooh, samoin vedenkestävä rajaus violettina mustan lisäksi <3 Nyt hei, kuka toisi Kiko-ketjun Suomeen?!

Kommentit (19)

Fiipi

En halua masentaa mutta täällä puhaltaa jo syysviima. Tänään on ollu ihan helvetin kylmää vaikka aurinko paistanu. Kesä meni ennen kuin alkoikaan :(
Mutta hei tämähän tarkoittaa vaan että saat suunnitellun asukokonaisuusen jo kohta päälle :D

Katsu

Kiko on aivan huippu. Harmi vaan, kun kiko laajenee eri maihin vain omien kohdemaihin perustettavien yritysten kautta. Eivät anna franchisingina tai maahantuontina. Olen ollut yhteyksissä moneen otteeseen heihin. Kiko we need you!

Pippuri

Hihi, mulla on noista sun ostamista Kikon jutuista neljä itsellänikin.. armoton hamstraaminen on nyt käynnissä, kun puolen vuoden Kikoon totuttelun jälkeen ero koittaa kahden ja puolen viikon päästä :'(

Pippuri

Ja niin, minä en voi lähteä ilman italialaisia nahkalaukkuja, Firenze ja nahkamarkkinat, täältä tullaaaan!

Tiitii

Voi KIKO!
Olin Italiassa häämatkalla viime syksynä ja ostin Kikolta pari kynsilakkaa (ja toinen on juurikin tuo violetti). Ne on aivan iiiiiiihania! Harmittaa, etten ostanut muuta; merkki kun oli ihan outo. Mutta nyt jo haikailen, että kuinka saan lisää kun lempikynsilakkani on kohta lopussa....

IkuinenNapero

NUO KENGÄT! Ei saisi olla kateellinen muille, mutta mitä muutakaan tässä voi enään tehdä muuta kun vaan huokailla ja haikailla tuollaisten perään :)

Johanna

KIKO on ihan ylivoimainen, en enää muita kynsilakkoja käytäkään. ekan kerran luulin ostavani jotain halpislakkaa mutta ai että miten hyvin kuivuu ja pysyy. tällä hetkellä lakkoja yli 20 ja taas uusia hankkimassa... ja yks hyvä syy lisää matkustaa italiaan/ranskaan ;)

noog

Kiko suomeen kyllä kiitos! Syyskuun lopulla kutsuu espanja ja toivon, että Kikon liike löytyisi sieltäkin... Viimeksi viime elokuussa päässyt Kikoa shoppailemaan enkuissa.

Myntti

Kiko löytyy myös Espanjasta. Tulin juuri sieltä ja kiitos Nelliinan vinkin tajusin itsekin mennä Kikoon ostoksille. Ihania luomiväriviisikkoja vitosella ja loistava rajauskynä kahdella eurolla. :) En viitsinyt tarttua 1,5€ kynsilakkoihin - muiden kommenttien perusteella olisi ilmeisesti kannattanut.. Damn.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.