Taannoisella Itävallan reissulla ei juuri ehtinyt kauppoja luuhata, mutta jotain pientä tarttui mukaan tuliaisosastolla. Meidän työporukan megahitiksi nousi kaupan karkkihyllyltä löytynyt mansikanmakuinen "paperi", johon itsekin haksahdin, kun olin tarpeeksi paljon kuunnellut muiden hehkutusta. Ajattelin, että josko Anni kokisi sen eksoottisena, yhtään en ostanut tätä omaa uteliaisuuttani ;)

Paketeissa oli kuvituksia yksisarvisista prinsessoihin, ja minä päädyin prinsessaversioon. 

Ihana pakkaus, mutta se maku. Aivan jäätävää... Tuote oli ihan oikeasti kuin pahvia, vaikka se onkin vehnästä valmistettu. Tuli mieleen halpa jäätelötötterö, mutta vielä pahvisemman makuisena. Anni totesi lyhyesti ja ytimekkäästi: yäk :D Mutta olenpahan nyt maistanut mansikanmakuista paperia. 

Toinen saman kategorian tuliainen oli Brause-Pulver, jolla voi taikoa vedestä kuplivaa makujuomaa. Pakko sanoa, että ei tämäkään maulla varsinaisesti keulinut, maistui Beroccalle. Brause-Pulverin ostin Saksan puolelta lentokentältä, ja se ilmeisesti onkin saksalainen "herkku". Tuli siinä väkisin mieleen, että mikä tahansa mehutiiviste on noin tuhat kertaa parempaa, mutta ehkä kuplat on se juttu. 

Näiden jälkeen oli pakko ostaa pussi kunnollista salmiakkia, riitti kokeellisuus tällä erää :D

Kommentit (5)

feline
1/5 | 

Tuo brause on teidän eräällä kilpailijafirmalla suosittua bilejuomaa. Siellä resepti menee näin: kaada pussillinen brause-jauhetta suuhun ja hörppää heti perään shotti vodkaa :D Että siitä vetonaulaa teidänkin firman bileisiin! On aikamoinen elämys.

Alisa A

Saksasta on aina pakko tuoda tuota tuliaisena! Ite teen niin, että kaadan kirkkaan viinaksen suoraan tuohon pussiin ja shottina nassuun niin ei tarvitse liata shottilaseja 😀

Sophie
2/5 | 

Meillä on noita brausepulvereita aina sukulaiset tuoneet ja lähettäneet, sekä jauheena että sellaisina nappeina jos oikein muistan ja niiden pointti on tosiaan syödä ne eikä käyttää ohjeiden mukaan :D saksasta kannattaa lapsille roudata apteekeista kylpyvärejä ja nappeja jotka tekee kuplia kylpyveteen tai kylpykonfettia! Oma 3v rakastaa niitä yli kaiken.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011