Hahhaa onko tämä jo luettavissa merkiksi kenkäjumalilta :D Avasin Brandoksen etusivun (siis ihan vaan viattomasti krhm...) ja eteen lävähti seuraavaa:


a34

a34

Niin että siinä ne Vagabondin violetit Verat taas olisivat kiusaamassa heikkoa... kertokaas minulle jos olette sovittaneet jalkaan tuota samaa mallia, että onko se reilua vai naftia kokoa? Olen joka toisessa Vagabondin kenkämallissa 39 ja joka toisessa 40!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

MillaH
3/12 | 

Mä oon kanssa ihan rakastunut ton saman mallin kamelinruskeaan (?) versioon! Toi muotoilu on musta supermakee!

millamainen.blogspot.com

Anneli
5/12 | 

Itse tilaan epävarmoissa "pakko saada"-tapauksissa aina kaksi kokoa ja palautan sitten toiset... tuotahan jo ehdotettiinkin. Palautus tuonne on vielä aika vaivatonta...

Bluebird
6/12 | 

Hassua, minulle sopii poikkeuksetta Vagabondeissa aina sama koko, 38. o_o

Itsekin varmaan tilaisin juuri tuollaisissa pakko-saada-heti-nyt -tuotteissa kaksi kokoa ja palauttaisin toiset. Joutuisit joka tapauksessa näkemään vähän ylimääräistä vaivaa, jos sattuisit ensin tilaamaan väärän koon. Eli sama kai tilata yhdellä kertaa ja hoitaa yksi palautus? :)

Itse en ole vielä Brandokselta mitään tilaillut, mutta kovasti kutkuttelisi... *jäi selamaan kenkävalikoimia* (Kiitos vaan Nelliina.. ;D)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
8/12 | 

juno, oi ku sievät, mutta toi väri, voisivat olla violetit :D

hanska: en ole ikinä jaksanut lähteä tuohon palautusrumbaan, en ole koskaan tilannut kahta kokoa nettikaupasta :D

Milla: nekin on aivan ihanat, se väri on ihan perfect!

eveliina: laiska ei koskaan tilaa netistä mitään, mitä joutuu palauttamaan :D

anneli: en ole ikinä tehnyt noin :D enkä ikinä tilaa mitään, missä on vaarana palautus, siis nettikaupoista ylipäänsä :)

bluebird: mulla on jalka 39,5 noin niinkuin virallisesti, eli arvon aina muutenkin kahden koon välillä, mutta vagabondit on tosi jänniä koska niissä olen aina ihan selkeästi jompaa kumpaa kokoa, riippuen ihan vain siitä mallista. Niin ja stay strong tuolla houkutusten paratiisissa :D

E: kävisin tottakai ostamassa noi kaupasta jos täällä tuppukyl... anteeksi tampereella jossain noita myytäisi hemmetti sentään :D tosin en ole vielä ihan varmasti antanut itselleni lupaa ostaa ylipäänsä uusia kenkiä, koita tässä kovasti keksiä tekosyitä miksi ehdottomasti tarviisin violetit mohlonilkkurit ;)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Rose
10/12 | 

Minäkin olen niin laiska, etten tilaa ikinä mitään, jos on vaarana ettei sovikaan. No, oikeastaan en tilaa netistä ikinä mitään :)

Vagabondin kengät sitten... Minun jalka on yleensä 39, mutta tosi kapea, siksi joskus myös 38. Yhdet vagabondit tosin 37...

Blogis on I-H-A-N-A. Yritän aina bongailla sua Tampereella, kun siellä käyn, mutta toistaiseksi tuloksetta haha. Olen varma että kerran näin Sakun pyöräilevän plevnan ohi, tuli kauhea stalkkeri- olo! :)

Riina
11/12 | 

Naftia! Olen huomannut saman, merkin koot vaihtelevat. JA tässä tapauksessa ei edukseni.. Koko 40 oli mulle pieni, vaikka jotkut mallit vagabondilta siinä koossa mahtuvat. Ja niitä ei ole isompia, nyyh.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011