Taputan itseäni selkään näiden ruukkukukkieni suhteen, olen saanut pidettyä kaikki hengissä jo toista kuukautta ja lisää kukkaa puskee jatkuvasti. Hyvä minä! Viherpeukalo alkaa kehittyä kun vaan jaksaa räpeltää tarpeeksi. Ihan erityisen ilahtunut olen näiden orvokkieni elosta, silloin pari kuukautta sitten tilanne oli tämä:


Ja nyt se on tämä, hurraa:Ite istutin, ite hoidin. En olisi ikinä uskonut että kukkien kanssa näpertely on se asia mistä saan vastaavat kiksit kuin onnistuneista taklauksista roller derby kentällä. Pehmeämpi puoleni on tullut esiin, vihdoin.

Kommentit (1)

krista
1/1 | 

Mä oon kans saanut jotain elämään tänä kesänä, ruukuissa orvokkeja ja hortensia. Hortensian puolesta kyllä pelottaa koko ajan :D
Onneks pihalla kasvaa kukkia jotka puskee läpi vuodesta toiseen, muisti niitä hoitaa tai ei ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010