Tämä kirppiskankaasta ompelemani hame on niin syksyinen, että en oikein osaa siitä muina vuodenaikoina käyttääkään. Joku tuossa printissä on sellainen että se kuuluu tänne sumun keskelle. Olisin todella mielelläni tehnyt mekon, mutta sellaista se on kirppiskankaiden kanssa, ei voi valita metrimäärää.

f3loka14

Kyllä kannattaa vetää kuvassa hartiat korviin, tai sitten ei. No mutta eteenpäin, näkyykö tuo sukkahousujen väri kuvasta lainkaan? Olen alkanut käyttämään noita syvän tummansinisiä sukkiksia melkein minkä tahansa vaatteiden kanssa, ne ovat pehmeämmän sävyiset kuin pikimustat vaikka melkein mustilta näyttävätkin. Tuo pieni sävyero tekee jo melkoisen muutoksen.

f1loka14

f4loka14


Olipa muuten aikamoinen yllätys bongata Haapasalo Goes America -sarjan lopputekstien kiitoksista oma nimi :) Ilmeisesti postauksistani ja vinkeistäni oli jotain hyötyä. Oletteko seuranneet sarjaa, mitä mieltä? Olen ollut aika hämmentynyt kuinka erilaiselta Haapasalon kuuskutonen näyttää, ihan kuin olisi ajeltu melkein kokonaan eri reittejä. Mutta se on tietysti matkustajasta kiinni mihin kukakin kiinnittää huomiota.

Kommentit (29)

2/29 | 

On kauniit sukkikset (ja hame tietty myös!). Itsekin olen suosinut nyt tummanharmaita sukkiksia - väri on todella tumma, mutta kuitenkin pehmeämpi kuin jyrkkä musta. Pitäisi löytää vastaavia myös legginsseinä, sillä jostain syystä rikon tehokkaasti sukkisten kantapäät vaikka sukat ehjänä pysyvätkin..?

3/29 | 

Söppänä hame, ja kauniit kikkurat olet taiteillut hiuksiin. Seuraan aina mielenkiinnolla näitä hiusasioita, kun itsekin taistelen parhaillaan kihartuvan (lue=pörröttyvän) tukan kanssa, aaaargh!!

Sellanen löytyy, mutta toistaiseksi kaikki mitä olen saanut sillä aikaiseksi on punainen vekki otsassa. Ehkä se reenin määrä ratkaisee tässä lajissa...

Kate
4/29 | 

Jotenkaan ei nappaa Ville Haapasalo. Näyttää nykyään aina erittäin turvonneelta juopolta. Vaikka onhan se tyhmää tyrmätä ihminen pelkän ulkonäön perusteella.

Suvi
5/29 | 

Hei, tämmönen toivomus ois et voisitkokirjoittaa millasta on saada lapsi, millasta äitiys on ollut, mikä on yllättänyt eniten, mikä vähiten jne. vähän samaan tapaan kuin kerroit raskaudesta, tykkäsin kovasti niistä ja varmaan muitakin kiinnostais. Kitos paljon jos viitsit kirjoittaa!

Minna
7/29 | 

Ihan samaa oon miettinyt, Haapasalo kyl paljon rullailee ohi reitinkin varmaan, kyllähän siellä tuttuja paikkoja näkyy, mut ei läheskään niin paljoa mitä odotin!! Ja samaa mieltä Aamuyön kanssa, ei taida noi kaikki tapahtumatkaan olla ihan sattuman kauppaa!

Eeku
9/29 | 

Mistä olet hankkinut kuvassa olevan neuletakin? Itse en tahdo millään löytää lyhyitä neuletakkeja, jotka sopivat hameiden tai mekkojen kanssa. Ne ovat yleensä liian lyhyitä.

Laurakas
15/29 | 

Yritin katsoa Lindexiltä noita sukkiksia, mutta en löytänyt kun perustummansinisiä:( Eihän sulla oo pakettia tai muuta tarkempaa infoa (lähinnä denier)? Ne on niin nätin väriset näissä kuvissa, tahtoo!:)

aamuyö
16/29 | 

Vähän liian näytellyltä omaan makuuni vaikuttavat Haapasalon Amerikan-"sattumukset". Mutta aion kyllä katsoa kaikki osat.

sandel
17/29 | 

Hame on kiva, mutta mistä tuo vielä kivempi neuletakki on? Oon ettinyt tommosta vähän lyhempää mallia ja mielellään tommosena kivan värisenä, mut ei oo tullut vastaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013