Joulun kunniaksi ostin lahjan myös itselleni ^^ Eräät persikansävyiset sydännauhakengät kutsuivat minua seireenien lailla, Minna Parikan Aurorat.Jykeväpohjaisilla ja suht matalakorkoisilla kengillä jaksaa tallata polvivammainenkin, kunhan kevät kuivaa katuja hieman enemmän. Tämän päivän auringonpilkahtelun jälkeen ei voi kuin haaveilla katujen lakaisun aiheutamasta pölystä, jatkuvasta silmien vuotamisesta ja korkkareista ilman että päkiän alla rahisee soraa.


Hei ja sain muuten isältä lahjaksi kirkasvalolampun, joten nyt katsotaan auttaako sen joka aamuinen tuijottelu kaamosryytymiseeni mitenkään. Ainakin tunnen jo parin päivän perusteella suurta iloa valkoisesta valosta, jonka ääressä nauttia aamukahvia. Sakun mielestä se on ihan överikirkas, ja minusta juuri sopiva. Kirkkaus on mahtavaa, ei voi kuin hymyillä. Onko teillä kirkasvalolamppuja? Mitä tykkäätte?

Kommentit (14)

SB
1/14 | 

Ian kaiken olen tehnyt pelkää yöduunia ja varsinkin tänä syksynä ja so called talvena on kirkasvalolamppu aamun pikkutunneilla pelastanut orastava pilkinnän. Puoli tuntia kun hääräilen n. 60cm päässä valosta niin avot jo jaksaa taas ihan toiseen tyyliin.

tiiinaa
2/14 | 

Kirkasvalolamppu on hyvä! Mutta omastani on näköjään lamppu palanut, viime talvena käytin sitä joka aamu ja auttoi heräämistä. Nyt olen kuin horroksessa d-vitamiiniövereistä huolimatta! Pitänee mennä polttimokaupoille.

Aba
3/14 | 

Löytyy kirkasvalolamppu ja toimii ainakin itselläni,tai sitten toimii kunhan vaan uskoo,no kumminvain väliäkö sillä jos itsestä hyvältä tuntuu.
Pelkkää yövuoroa tehdessä ei näe jokatoisena vkona ihtään pv valoa kun nukkuu päivisin niin laitan aina illalla herättyäni sen päälle ja toimii niinkin päin,vp vkolla sitten pidän päällä aamusta kun herään.
Enkä ole huomannut mtn haittavaikutuksia iltaisinkaan käytettynä,jaksaapa töissä paremmin ainakin.

4/14 | 

Ei ole varsinaista kirkasvalolamppua mutta herätysvalo on, siitä tykkään.

Voihan jesta miten herkulliset kenkät!

Tipsukka
5/14 | 

Eihän sitä lamppua pidetä pitkin päivää päällä :D Olen jostain lukenut ohjeeksi että valon edessä ollaan puoli tuntia aamulla, klo 6 ja 9 välillä. Muutoin vaikutukset ovat kaikkea muuta kuin toivottuja.

Jee

Niin mutta se oli samalla työvalo, siis tarkoitettu myös ihan normaaliksi työskentelyvaloksi. Siksi se on pöytälampun mallinenkin. Sen pystyi tietysti kääntämään niin ettei osunut silmiin koko ajan ja ohjaamaan valoa vaikka seinän kautta. Pidin siitä kirkkaasta valaistuksesta ilmeisesti liikaa.

6/14 | 

Tuo väri nuissa kengissä on aivan mahtava! Tuommoset mäki haluan! :) mä meinasin ostaa kirkasvalolampun itelleni kans mut mietin että toimiikohan se oikeesti. menee talvi aina semmosessa pienessä horroksessa, varsinki ku asuu kemissä niin sielä on valosaa se kaks tuntia max päivän aikana ja sekin aika istutaan sisällä tunneilla. Onhan se vähä ankeeta aamulla herätä ja kävellä kouluun pimeessä ja lähtä koulusta ja kävellä kämpille pimeessä:D

sonja
7/14 | 

Mulla on myös kirkasvalolamppu, semmonen jonka voi ajastaa hitaasti syttymään puoli tuntia ennen herätystä, matkii vähän auringonnousua...pitäisikin kaivaa taas esiin. Muistan että helpotti heräämisiä kivasti.

Jee
8/14 | 

Aivan ihanat kengät, oisit näyttänyt korkoakin :) Mulla on kirkasvalolamppu, sellainen työlampun mallinen. On jäänyt käyttämättä. Tein sen valossa joskus töitä aina monta tuntia päivässä, mutta sillä oli sellainen vaikutus että unentarpeeni kasvoi ihan mahdottomaksi. Tai en tiedä oliko kyse siitä että vuorokausirytmi jotenkin häiriintyi kun pidin lamppua päällä monta tuntia päivässä.

Emuli
9/14 | 

Herttaisen näköiset kengät (tuitui <3). :) Mun suosikit on noista sydän nauha kengistä on ne punaiset. Ja mie en noita kirkasvalolamppuja omista, mutta äipällä on. Ihan kivoja ;)

Taikalintu
10/14 | 

Kirkasvalolamppua ei ole, mutta herätysvalo kyllä ja se on kyllä helpottanut heräämistäni huomattavasti. Suosittelen.

Mate
11/14 | 

Mä en kestä noita kenkiä!

Mä olen kanssa kirkasvalolampun ehdoton kannattaja. Vaikutus on yksilöllistä, mutta mua ainakin piristää todella paljon. Optimaalisen vaikutuksen saa kun aloittaa käytön jo lokakuussa, mutta varmasti piristää vaikka aloittaisi koska. Rakasta lamppuani enkä pärjäisi talvisin ja varsinkaan syksyisin ilman sitä!

Sannie
12/14 | 

Ihanat Aurorat! Kirkasvalolamppu on toimiva keksintö, itse ainakin koen, että sen turvin näitä talvia jaksaa klaarata vähän paremmin, kuin ilman. Aamuisin pidän päällä aamupalaa nauttiessani ennen töihin lähtöä, joskus myös iltapäivällä jos oikein ramaisee.

Jonanna
13/14 | 

Ihanuudet <3 Kevättä ja kesää odotellen! Tuo väri on herkku! Itse ostin "joululahjaksi" itselleni aurorat metallinpunaisena odottamaan sitä hetkeä kun oikeasti kävelen. No ehkä ensi pikkujouluihin saan nuo ihanuudet jalkaan! Tosiaan korko ei tuntunut ainakaan toiseen jalkaan yhtään hurjalta :P Kevääksi sorruin vielä ostamaan ihanat korvalliset caracal loafterit jotten ihan heti tapa jalkojani :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011