Oho, löysin vielä yhden perusmekon joka mahtuu ylleni. Ilo irti siitä sitten nyt kun voi. Tämä skater dress -mallinen musta mekkonen on Monkin. Luistelijamekot ovat varmasti yksi suosimmallejani mekkorintamalla, etenkin jos niissä on pitkät hihat. Onneksi nykyään on mahdollista löytää edes muutamia arkimekkoja, eikä kauppojen valikoimajako mene kokonaan niin että arkeen housut, ja juhlaan mekot.Ystävänpäiväviikonlopun (kyllä, venytän sen viikonlopuksi) kunniaksi vaihdoin Minna Parikan pinkkiin Ginger-laukkuun. Siis mikä teemapukeutuminen, en minä ainakaan.


Jos kuvat ovat näyttäneet viime aikona ihan erityisen sumeilta, pahoittelut, putkeni tarkennus ei toimi kunnolla. Voisiko tekniikka olla hajoamatta, se olisi tosi mukavaa. Minulla on vielä ihan erityisen huono karma juuri kameroiden suhteen, vaikka kohtelen niitä kuin kukkaa kämmenellä. Eipä ole vähään aikaan ärsyttänyt niin paljon, kun viime kesänä vartavasten jenkkilän road trippiä ostamani melkein 500 euron kamera pimeni ensimmäisellä matkaviikolla ilman mitään järkisyytä. Toki se meni takuun kautta huoltoon, mutta ei paljon lohduttanut itse matkalla. Minulle osuu aina joku maanantaikappale, perus.

Kommentit (10)

Saana
2/10 | 

Sä oot niin tyylikäs mama, että huhhuh! :)
Oon seuraillut blogiasi jo varmaan neljä vuotta ainakin. En voi kuin hykerrellä onnesta, kun teillä on noin ihanaa! <3

annepa
4/10 | 

Nansolla on kivoja mekkoja, jotka taipuvat sekä arkeen että juhlaan. Pahoittelen vaan, että ne ei just nyt sovi sulle, mutta jatkoa ajatellen pidäpä mielessä!

Ninni
5/10 | 

H6M:llä oli tuon mallisia mekkoja tänä talvena, harmi että vaan ne nukkaantui parin käyttökerran jälkeen. Monesti noi skater mallisten mekkojen helma tuntuu olevan turhankin lyhyitä mielestäni.

Mulla on sama ongelma noiden skater-helmojen kanssa. Talvella vielä pystyy jotenkuten oleen rennosti, mutta kesällä ilman paksuja sukkiksia tuntuu koko ajan, että pakarat vilkkuu.

Ja itseasiassa mä ostin juuri Nanson verkkokaupasta pari ihan normiosaston kellohelmaista trikoomekkoa, vaikka olen 8kk paksuna ja hyvin sopii päälle. Vaikuttivat muutenkin jämäköiltä ja hyvälaatusilta kankailta, saa nähdä että kuinka käy.

7/10 | 

Mukavan simppeli mutta silti kaunis asu. Näytät tosi freesille kun otsatukka on poissa silmiltä!

Mari
8/10 | 

Oot kyl tosi nätti :) Sun oma hiusten väri näyttää tosi hyvältä ! Itsellä on hiustenkasvatusprojekti menossa. Kyllästyin värjäämiseen ja nyt olen todennut, että oma väri-paras väri :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011