Ivana Helsingin Rotterdam -mallistosta löytyy useampikin vaatekappale, joiden fiilis on vahvasti 60- ja jopa 70-lukua. Esimerkiksi tämä trumpettihihainen tunika on yksi niistä. Vaatteen värimaailma sopii täydellisesti syksyyn.

Tunika on muutaman vuoden takainen löytö nettikirppikseltä, jonka kohdalla aluksi mietin, että mahtavatko nuo hihat olla minulle liikaa. No, eivät ole, vaan vaatekappaleen upeus piilee nimenomaan niissä. Yllättävän monen lempivaatteeni kohdalla toistuu tämä sama kuvio. Ostohetkellä olen ollut kahden vaiheilla - liikaa vai juuri sopivasti. 

Luonto ja vuodenajat ovat ihan peruskauraa pukeutumisinspiraatiossa, mutta harvoin tulee maastouduttua näin täydellisesti :D meidän omenapuut pudottivat lähes kaikki lehtensä kerralla, yhden kunnollisen hallayön jälkeen!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat