*mainos*

En tietenkään ole yhtään puolueellinen, kun kerron bloggaavani Suomen parhaimman lehden alaisuudessa ;) Mutta jos vakavasti puhutaan, niin se on ihan totta. Rakastan Oliviaa. Rakastan myös Ivana Helsinkiä, joten seuraava tilaajalahja on likimain täydellinen.

Tämän hetken tilaustarjous Olivialla on: 5 numeroa Oliviaa ja tilaajalahjaksi Ivana Helsinki Velvet Lake -malliston kaunis vintagehenkinen sametti-iltalaukku (arvo 109,00e) yht. 19,90e.Olen käyttänyt omaa laukkuani sekä naisellisten mekkojen parina, että kivana mausteena poikamaisten pillifarkkujen ja teepparien kanssa. En voi olla laittamatta asuihini aina edes jotain naisellista ja sievää, ja toisaalta odottamatontakin. Siihen tarkoitukseen sulkakoristeinen laukku on ollut mitä parhain.
Tilauskamppiksen ohjeet löydät täältä: KLIK!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (29)

Marre
1/29 | 

Hei! En ole ikinä tilannut mitään lehteä niin kysyisin yhden tyhmän kysymyksen: että jos tilaan noi viisi numeroa ja tilaajalahjan, niin sitten kun ne ovat tulleet niin jatkuuko lehdentilaus automaattisesti? En siis välttämättä haluaisi kestotilaajaksi <:-)

Emmi
2/29 | 

Heips! Olisiko mitenkään mahdollista, että muistelisit hääpäivääsi täällä blogissa, että uudet lukijat pääsisivät häätunnelmaan mukaan? :) Itsekkään en ole löytänyt kuvia häämekostasi tai muustakaan.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

katsotaan jos joskus. En julkaissut häistämme kuin pari hassua kuvaa, se on jotenkin niin henkilökohtainen ja onnellinen tapahtuma, että eipä juuri kiinnosta lukea random anonyymien "rakentavia palautteita" siitä kuinka tukkani oli ihan tyhmä tai puku ihan vääränlainen tai mitä ikinä typeryyksiä netissä on tapana ulista :----D ymmärrät varmaan? Täällä kuitenkin se ainoa ikivanha postaus: http://nelliina.blogspot.fi/2009/09/white-wedding.html

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

3/29 | 

En oo koskaan Oliviaa tilannutkaan, pitäisköhän kokeilla? ;) Mulla on tollanen Ivana Helsingin bambi-laukku, joka on myös aivan ihana. Toi sulkalaukku sopis hyvin täydentämään kokoelmaa ;)

saiju
5/29 | 

Heips!
Tehtiinpä taas turhan helpoks tää homma, juuri olin aatellu et pitäs saada tilaukseen. Välillä pelottavan osuvasti tulee nää sun postaukset ylipäätään kaikesta mitä oon aatellu. Saan lähes kaiken tarjottimella, kiitos!
Ja sun kommentti et jokaiseen asuun on saatava jotain naisellista oli niin mun suusta, hienoo etten oo ainut :)

Katariina
6/29 | 

Hmm. En tiedä että onko sun pakko pistää näitä mainoksia vai mitä, mutta jos niitä alkaa tulemaan niin lopetan kyllä lukemisen. Se ei tietenkään ketään hetkauta kun lukijoita on jo niin paljon, mutta olen lukenu blogia jo monta vuotta ja itseä harmittaa jos blogista tulee kovin kaupallinen. Varsinkin kun olen saanut sen kuvan että kammoat mainostusta etkä aio sitä tehdä.. Tämä postaus oli kuin suoraan puhelinmyyjän opaskirjasta.

Thirsty U. Amigo

Apua. Minä olen just toisesta äärilaidasta, päivää. Rehellinen mainos heti ensimmäiseltä riviltä alkaen, joka esittelee tuotteen ja kertoo ehdot. Sen sijaan olen kyllästynyt muualla rönsyäviin kollaaseihin, joissa yhdentekeviä nettikauppoja mainostetaan latteuksilla ja lukija ohjataan kätsysti klikkailemaan itselleen asioita, joita hän ei edes tiennyt tarvitsevansa, koska ei tosiasiassa tarvitsekaan niitä. Ajatusten harhaanjohtamista, sanoisin. Tämä vaatehuone on ollut erityisen siisti mainontansa kanssa, kunniamaininta siitä.

Ja sitten toinen huomionarvoinen seikka on, että aina voi tosiaan jättää lukematta. Ihan helppoa. Uskoakseni siihen pystyy kuka tahansa. En minä ainakaan lue lehdestä mitään, mistä en ole kiinnostunut tai katso telkkarista mainoksia aktiivisesti. Pätee kaikissa median muodoissa.

Toinen Elisa

Ah, samaa mieltä. Kivempi tällainen mainos, jonka voi skipata jos ei kiinnosta, tai jos kiinnostaa (niinkuin nyt vähän kiinnostaa), niin voi harkita asiaa. Rasittavia ovat ne "Sain tarjouksen tehdä mielenkiintoista yhteistyötä minulle ennestään tuntemattoman mutta heti ensivilkaisulla viehättävän oloisen nettikaupan kanssa. Valikoimasta poimin seuraavat itseäni miellyttäneet ja edulliset tuotteet, joista sain yhden valita itselleni. Arvatkaa, minkä valitsin?" Kiinnostaa kiviäkin lukea palstallinen tekstiä, ennen kuin selviää että mikä on postauksen pointti: sehän on se, että lukijat saavat -10% nettikaupasta josta eivät ole kiinnostuneita.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Katariina: Tietenkin mainostan sitä lehteä minkä alaisuudessa bloggaan, ei kai tämä mikään yllätys ole? Ja et ilmeisesti ole kovin tarkasti tätä blogia lukenut, jos tämä on ensimmäinen mainos minkä huomaat? Minä teen paljonkin kaupallista yhteistyötä eri tahojen kanssa, ja ne postaukset ovat merkitty aina *sisältöyhteistyö* tai *mainos* tagilla heti alussa, jolloin lukija voi halutessaan skipata ne.

En todellakaan kammoa mainostusta, olen hyvänen aika markkinointipuolella töissä ja lisäksi kirjoitan blogia, mistä saan kirjoituspalkkiota, ei se tulo tyhjästä tule.

Mutta jos tämä blogien kaupallinen puoli on sinulle uusi ja vieras asia, suosittelen tutustumaan vanhaan kirjoitukseeni bloggarin työn arvostuksesta: http://www.olivialehti.fi/nelliinan-vaatehuone/2012/04/bloggaajan-tavoit... Ja mainoksista lisää juttua: http://www.olivialehti.fi/nelliinan-vaatehuone/2012/07/piilomainonnasta/

Jos siltikin päätät jättää blogini jatkossa lukematta, toivottelen kivaa jatkoa ja hienoa, että viihdyit näin kauan :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Mairajal
Liittynyt25.9.2013

Mäkin ihmettelin heti kommentoijan ekaa lausetta, emmä mitään mainoksia ole täällä huomannut :D :D Tai sitten oon puusilmä.

Ja haloo, eiks tää ole tosiaan Olivia-lehden alainen blogi -> olivian tarjouksia saattaa olla mainostettuna... Daaaaaa :D :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

noku mä olin vähän notta häh, mullahan on ollut mainosyhteistyötä eri tahojen kanssa since -2009! Ja vielä tosi avoimesti merkkaan kaikki yhteistyöpostaukset, eikö niitä silti muka huomaa :D mutta hei, täähän kertoo vaan siitä, että omat yhteistyöjuttuni eivät selvästikään häiritse blogin yleistä linjaa, eikä niitä ole överisti liikaa, vaan soljuvat siellä mukana. Johtuen tosin vähän siitäkin, että suoritan armottoman esikarsinnan, enkä suostu kuin murto-osaan yhteistyöehdotuksista.

Ja ilman muuta täällä on Olivian mainoksia, ja minä seison niiden takana ihan 100 prosenttisesti :) I love my job <3

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

ccc

Onhan nelliina ollut ennen indiedaysinkin alaisuudessa, joten varmasti jotakin yhteistyötä tehnyt yritysten kansssa :)

Munusta juuri tälläiset rehdit KÄTEVÄT mainokset ovat jees! Tästähän hyötyy paljon ihmiset, jotka esim innostuvat tilaamaan lehden. Taas ne, joita se ei kiinnosta, voivat vaan skipata postaukset... Alkuunkin on kirjoitettu vielä mainos, että jos esim seuraa bloglovinista, ei koko postausta tarvitse edes avata...

Nelliina tekee mainonnan mielestäni todella upeasti, kun ei yritä peitellä sitä mitenkään... Paljon enempi ärsyttävät ne postaukset, Jossa vaan olevinaan esitellään nyt ah niin hyviä nettikaupan tarjontia... Mainokset mainoksina! :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

nelliina on tehnyt paljon yhteistyötä eri yritysten kanssa ja hienoa niin :)

Ja tosiaan merkkaan aina postauksen alkuun jos kyseessä on yhteistyö, joten mainosvastaiset lukijat voivat halutessaan skipata ne postaukset. Reilu peli, eikä kenelläkään pitäisi olla valittamista. Ei ole mitään syytä peitellä mainoksia, kun ne ovat osa tätä työtä :) (+suomen laki kieltää piilomainonnan heh :D)

Jos kaipaa läpeensä mainosvapaita blogeja, pysyy sitten erossa kokonaan eri kaupallisten saittien alaisista blogeista.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Trash
7/29 | 

Houkuttaisi kyllä, mutta Olivialla on vähän liian usein ongelmia tilaajalahjojen kanssa. Asiasta on omakohtaisia ja kavereiden kokemuksia. Joskus tuotteita ei olekaan antaa kaikille tilaajille. Korvaavat lahjat on sitten jotain rasvatuubeja, tai ei mitään.

Kati
8/29 | 

Olin ajatellut, etten tilaa mitään lehteä vähään aikaan, mutta tuo ihana laukku pakotti. :D

Amelie
9/29 | 

Tuo sun hääpuku on ihan amazing!!<3 ootko muuten ottanut hiljattain uudet pidemmät pidennykset tukkaan vai miten se näyttää venähtäneen hetkessä pituutta? ja tuo uusi etutukkalookki on tositosi kiva! kauanko sulla muuten on ollu pidennykset/minkälaiset? Onko ne sun mielestä kuluttaneet omaa tukkaa? Minkä pituinen sun oma tukka yliPäätään on nyt? Muistan jonkun postauksen piiiiitkä aika sitten missä oli supersuloinen pitkä polkka.

Saaramaria
10/29 | 

Huh, huh mitä kaupallisuutta, tässähän veivataan viatonta kuluttajaraukkaa ihan miten sattuu.(sarkasmia!!!!)
Juuh, kyllähän Nelliina on yksi parhaiten tänä mainosasian hoitavista bloggaajista. Selkeästi merkitty, suoraan kerrottu ja todella harkiten näyttäisi noita yhteistyöjuttuja olevan. Epäselviä on sellaiset "posti toi meille tälläiset", "tällainen ilmaantui mulle.." tyyppiset "puolimainokset". Ja oikeasti, kun mainokset on tarkkaan harkittu, niitä on riittävän vähän, lukija niihin tarttuukin, kun ne ovat jotain spesiaalia, eivätkä esim. viikottaisia. Että nyt varmasti bloggari on löytänyt jotain erinomaista, kun siitä täällä mainostaa.

Mutta asiaan; ymmärrän, että Olivia tarvitsee uusia lukijoita (itse olen ollut tilaaja vuosia) ja tilaajalahjat ovat hyvä houkutin ja aiemminkin olen tästä narissut.... vanhoja kestotilaajia ei juuri muisteta. Pari päivää sitten saapuneen laskun mukana tuli tieto, että kun lasku on maksettu, saan laukkukorun, arvo vajaa parikymppiä. Ihan mielelläni maksaisin sen parikymppiä lisää ja ottaisin ton laukun laukkukorun asemasta, joka suoraan sanottuna ei houkuta pätkääkään :D

Neiti Maatuska
11/29 | 

Itse sain viime vuonna tuon laukun tilaajalahjana. On kiva ja söpö laukku, mutta mielestäni ei mikään erityisen laadukkaan oloinen. Olen itsekin ihmetellyt että kuka tuosta maksaisi 100e.

Miu
12/29 | 

Mahtava tarjous, mut ihan oikeesti, satasen laukku ilmaiseksi? Miksi tää kuulostaa niin epäilyttävältä? Onko noissa design-tuotteissa tosiaan hinnassa noin paljon ilmaa, että niitä voi vaan lahjoitella ympäriinsä?

Anteeksi skeptisyyteni, tekisi mieli tilata mutta vieläkin mietityttää, että ihan oikeesti?

Minnie M.

Ne eivät ole "aitoja" design-tuotteita. Eivät toki varsinaisia feikkejäkään, vaan tyyliin "Design by IvanaHelsinki" tai "Design by Lumi", eli suunnittelijat ovat suunnitelleet näitä lehtiä varten jotain tiettyjä malleja ja antaneet luvan käyttää nimeään, mutta tuotteet ovat tehty jossain missä lie ja laatu on mitä on. Noiden tilaajalahjojen "arvo" on aina täysin hatusta vedetty - tuotettahan ei ole oikeasti myynnissä missään...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013