Ivana Helsinki marssitti New Yorkin muotiviikolla catwalkille ensi syksyn "Rotterdam" -mallistonsa. Yksi lempparimerkeistäni ei pettänyt mekkotyttöä tälläkään kertaa. Pitsiä, puhvihihoja, rohkeita printtejä ja paljon myös lyhyitä helmoja. Paola Suhonen on kertonut malliston inspiraation kummunneen 60-luvun Rotterdamin pin up -mimmeistä. Ai kuulostaako hyvältä, hell yes!


Tässä omat suosikkini mallistosta, voimakas printti ja kauniit leikkaukset. Oikeanpuolimmainen mekko näyttää siltä että se saa kantajansa kävelemään automaattisesti ryhdikkäänä. Ja retrovibat nyt vaan toimivat aina.Printtimekkojen lisäksi melkein pyörryin tuon sinapinkeltaisen sametti(?)mekon kohdalla. Täydellinen.
Ps. Nämä fiiliskuvat olivat paljon tunnelmallisempia kuin viralliset catwalk-otokset. Katso loput malliston kuvat: Ivana Helsinki.

Kommentit (6)

myohmy
2/6 | 

Alan ymmärtää minkälainen nero Paola Suhonen on. Todella hieno mallisto, mutta tiesitkö että inspiraatiota on otettu Rotterdamin lisäksi Ivana Helsingin aikaisemmasta mallistosta Where the fuck is my sailor, joka on mielestäni paras malliston nimi ikinä! :D

Mymmeli
6/6 | 

Oih! Nuo viitat ja värikäs talvitakki (mallia muumi) ovat niin suloisia. Tää mallisto on ehdottomasti mun suosikki kaikista mallistoista vuosien varrella, eikä vähiten värimaailman ja Pikku Myy-vibojen takia. En kanssa pääse yli ton sinapinkeltaisuuden täydellisyydestä ja noiden röyhelöhihojen ja selkänapitusten suloisuudesta!

P.S. Piristi myös päivää malliston kuvissa kurkkineet vanhemmat rouvat myy-nutturissaan! Mun idoleita <3 Oon kahtakymppiä tuskin ja haaveilen jo että näyttäisin heiltä sitten kun ikää kertyy :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012