Mikä tuuri ja säkä että bongasin käytettynä juuri sen Ivana Helsingin Rotterdam-malliston taskumekon mistä haaveilin silloin kun ko. mallisto julkaistiin. Mekko on priimakuntoinen, edellinen omistaja on kohdellut sitä hyvin. Vuodesta toiseen Ivanan mekot iskevät minun makuuni kuin veitsi voihin, ja odotan jo ensi keväänä myyntiin tulevaa Muumit-mallistoa sormet syyhyten.p1marras14

Mekossa on koko takaosan kattava (niskasta helmaan) järeä metallivetoketju, hauska yksityiskohta muuten melko retrohenkisessä mekossa. Se mitä näissä Ivanan mekoissa ihan erityisesti arvostan on hieman pidemmät hihat. Lyhyet T-paitahihat eivät pue minua yhtään niin hyvin kuin puolihihat tai 3/4-hihat. Arvatkaa vaan kuinka vaikea näitä kahta edellistä hihanmittaa on löytää valmismekoista...

Eipä tässä muuta kuin minä sydän kirppikset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (20)

13/20 | 

Iiiik, toi on ihana! Olen käynyt samaista mekkoa jo pariin kertaan testailemassa Ivanan pop-upissa Annankadulla, ja ehkä se mekko täytyy nyt käydä kotiuttamassa!

16/20 | 

Todella pähee retrokuosi! Oi saisipa tätä muinakin tekstiileinä, voisin heti kuvitella tämän pussilakanoihini, sopisi makuuhuoneeni väreihin.

17/20 | 

Sie olet pitkä! Tiedätkö, kun kuvissa sitä ei yleensä hahmota, mutta nyt kun kuva on ovea vasten (ja minä luen kerrankin blogiasi koneelta, enkä puhelimen pikkunäytöltä), niin havahduin pituuteesi. :D Vanhassa talossa tosin taitaa olla myös aika matalat ovenkarmit. ;)

Mekkokin on kiva ja on aina jotenkin vain hauskempaa löytää jotain, mitä todella haluaa, käytettynä, eikä uutena. :)

Hupeli
19/20 | 

Allisauruksena minä niin jaan tuon hihahuolesi! 3/4-hiha on parhautta! Rannekorut pääsevät oikeuksiinsa paljon paremmin kuin pitkähihaisten kanssa. Lisäksi tämä hihhanmitta käy läpi vuoden, koska kylmemmillä säillä voi laittaa villatakin lisäksi. Noo, helteellä tietty lyhyet hihat on järkevä valinta.

PS Mekko sopii sinulle mainiosti

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla