Tässä tämä Punavuorivisiittini beibi nyt sitten on, IVANAhelsinki Copper Chain -malliston neulemekko. Sain melkein sydärin kun mekkoa oli jäljellä liikkeessä vain yksi kappale, mutta onneksi se oli juuri sopiva. Ehdin jo viime viikonloppuna huristella Helsingin yössä kuvan asulla, ja taisin vähän huristella eilenkin, joskin Tampereella. Kupariketjukuviot ovat mielettömän kaunis yksityiskohta mekon miehustassa. Hillitty, mutta kuitenkin näkyvä koristus, mekon sielu.


Ivana helsinki copper chain

Ivana helsinki copper chain

Paksussa neulemekossa on sivuilla piilotaskut. Taskut olivat hauska yllätys, minä kun olen aina tunkemassa tassujani taskuihin. Täytyy vain muistaa ettei venyttele liikaa. Mekko on hihaton, mutta olen käyttänyt sitä Lindexin pienen mustan takin kanssa. Vähän on vilpoista ilman lämmikettä tällä hetkellä.


copper chain mekko

copper chain mekko

Tämä Copper Chain -mallisto oli yksi iso tulinen rakastuminen minun kohdallani. Näin tuota mallistoa muutama viikko sitten livenä Voicen muotiviikolla catwalkilla ja muuta ei tarvittu. Ja kuten aikaisemmin olen jo vähän vihjaillut, kupari voisi olla minulle mieluisa "uusi väri" omien iänikuisien rakkaideni, punaisen ja mustan rinnalle. Ajattelin vähän käydä ihmettelemässä kangaskaupasssa juhlakankaiden puolella, fiilistelisin kovasti sellaista muhkeaa kuparinväristä pikkuhametta pikkujoulukaudelle.

Kommentit (16)

mms
3/16 | 

Sun tatuointi on kyllä niin mahtavassa paikassa. Pilkottaa hauskasti lyhyiden mekkojen alta :)

Lintu
5/16 | 

Hieno asu. Yleensä en tykkää kokomustasta, mutta tässä se kyllä toimii. Toi kupariketju on kaunis yksityiskohta toden totta.

8/16 | 

Nelliina, pidä joskus blogimiitti! Siis sellainen sinun ja lukijoidesi välinen tapaaminen - shoppailua, ruokailua, keskustelua.. Eräs ystäväni piti tällaisen kerran, ja itse myös lukijana pidin kovasti. Sinulla tosin tulisi hankalammaksi ihan huomattavasti suuremman lukijamääränkin puolesta, mutta näin ehdotuksena vain (:

Kermit
9/16 | 

Ihana mekko! Mitenkäs tuo kokohomma, vastaako hyvin kokoaan? Luulisi ainakin suomalaisena vaatevalmistajana, että koot eivät nyt ihan mitään kippanoita ole... :)

Roskilda
13/16 | 

Ostit sitten tuon, mahtavaa. Sopii sulle todella hienosti :)
Tuo mekko ja sitten se kuparinvärinen, jossa oli kullanvärisestä meshistä (?) pitkät hihat oli ainoita vaatekkappaleita, joille lämpenin Copper Chain- mallistosta. Hassua, yleensä mä itken verta, kun ei ole mitenkään varaa eikä mahdollisuutta saada joka ikistä Ivanan senhetkisen malliston mekkoa :D

14/16 | 

Tämäpä nätti. Vielä nätimpi olisi vähän enemmän muotoonleikattuna, jolloin tosin mun jostain ilmestyneet mahamakkarat paistaisi. :) Ensimmäinen Ivanan vaate, josta sanon että voisin ottaa itselleni.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012