Tänä vuonna kalenteri suosi joulua oikein kunnolla, ja joululoma on tuntunut ihanan pitkältä. Me ei olla tehty mitään muuta, kuin oltu perheen kanssa, syöty ja ulkoiltu. Ja tietysti jännitetty joulupukkia, joka oli meidän 4-vuotiaalle maailman isoin asia. 

Jouluaattona laitoin pitkästä aikaa fiftaria ylle, tummanvihreä Collectifin samettikuvioitu mekko oli hetken mielijohde. En ole pitkään aikaan käyttänyt alustyllejä ja muhkeaa helmaa, mutta viihdyin niissä täydellisesti. 

Lapsilla taitaa olla aattona pisimmät tunnit joulupukkia odotellessa. Annia sekä jännitti että nauratti, kun pukki lopulta kolisteli porstuaan. Ensin piti piiloutua sohvatyynyn taakse ja laulaa äidin sylistä käsin, vaikka meidän pukki oli tosi lempeä ja kiltti. Lopulta jännitys laantui ja kaikenlaiset tanssiesitykset ja bonuslaulut täyttivät olohuoneen. 

En tiedä miten kauan joulupukki nykyajan lapsille rokkaa, mutta toivottavasti pitkään. Realisti ehtii olla aikuisenakin.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat