Olen tämän blogin historiassa useampaankin otteeseen maininnut, että leopardikuosi on minusta ihana. En ole osannut käyttää sitä suurina pinta-aloina, mutta kengissä ja laukuissa senkin edestä. Nyt kun tuo paljon mainostettu Lidlin Heidi Klum -mallisto tuli myyntiin, surautin työmatkalla viereisen kunnan myymälään ja totesin, että takki on oikeastaan tosi kiva. 

Minä olen yleensä sitä tyyppiä, että voin vetää ylleni ihan mitä tahansa tuntematta oloani "epämukavaksi". Edellyttäen tietysti, että pidän ko. vaatteesta. Pantterikuosinen vaate on lähestulkoon se ainoa asia, jossa olen erittäin tietoinen olemassaolostani. Pulmusten Peggy -fiilikset lyövät yli välittömästi :D 

Olen kuitenkin päättänyt kesyttää tämän takin, koska aidosti pidän siitä. Aion tehdä siitä täysin arkipäiväisen vaatteen ja sillä selvä. Vintagetyyliinhän tuollainen pantteritrenssi on suorastaan klassikkomatskua, mutta ei mennä sieltä mistä aita on matalin. Ajattelin opetella käyttämään sitä normivaatteiden parina.

Takki aivan takuulla jakaa mielipiteet. Niihin, jotka yökkäävät nähdessään sen ja niihin, jotka rakastavat pantterikuosia palavasti. Tuona päivänä useampi nainen pysäytti minut ja huokaili ihastuneena takin perään, ja kaikki tiesivät myös heti, että mistä se on. Ihan hyvin toteutettu mainoskampanja, pakko myöntää. Toimi myös meikäläiseen. 

En ihan rehellisesti ottaen osaa sanoa tulenko koskaan tuntemaan oloani täysin itsevarmaksi pantterikuosisessa takissa, mutta aion yrittää. Siinä vaiheessa kun pukeudun ko. kuosiin päästä varpaisiin, voidaan varmaan todeta, että jep, sinunkaupat on tehty. Eli varmaan kuukauden päästä :D

Kommentit (5)

Mery
1/5 | 

Pakko avautua: Minullakin on leo-kuosinen trenssi, ostin sen vaihdossa ollessani New Lookista. Englannissa pidin takkia joka päivä, Suomessa se on hautautunut kaappiin. Kummasti Suomessa tuntuu olevan Ok sanoa päin naamaa, jos vaate ei viehätä. Eräskin mies sanoi, ettei voisi koskaan pitää leopardikuosia käyttävästä naisesta. Olisi kiva, että voisi pukeutua niinkuin haluaa, ilman arvostelua. Varsinkin täällä päin pidetään muodista innostuvaa ihmistä teininä ja lapsellisena. Nyt tämän tajunneena taidan yrittää taas pitää leopardikuvioisia vaatteitani. Ehkä yli 30-vuotiaana onkin ihan hyvä, jos luullaan teiniksi!

Annehhh
3/5 | 

Voi ei! Mun on varmaan pakko lähtiä huomenna katsomaan vieläkö takkia on Lidlissä.... En ostanut sitä maanantaina koska ajattelin samoin kuin sinä, että liian wtf-olo olisi takki päällä. Nyt kun nään sen sun päällä niin tuli katuma! Näyttää ihan superhyvälle. Prkl, pakko lähtiä huomenna Lidliin.

Vierailija
4/5 | 

Jätin takin ostamatta kun materiaali oli pelkkää polyesteriä, en kestä hiostavaa ja sähköistä vaatetta : /

Vierailija
5/5 | 

Minulle tuli tuosta mallistosta sen tv-mainoksen perusteella mieleen vain yksi sana: trashy. Sinulla tuo takki näyttää ihan ookoolta, mutta en voisi itse käyttää. Olen kirkkaiden värien, en kuitenkaan kirjavien kuosien ystävä. Hyvä, että ostit takin, jos itse siitä pidät!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010