Tämä käy optimistille joka vuosi. Juuri kun kirkkaat auringonsäteet ja osittain jo kuiva asfaltti lumen keskellä on antanut huijata luulemaan kevään tulevan ajoissa tänä vuonna, iskee 20 asteen pakkaset! Onneksi optimisti ei siitä lannistu, mutta luonnollisesti olen jo ottanut esille kauniita ja värikkäitä kevätvaatteita, koska toivo elää. 

Takaisin jääkaudelle, takaisin villakerroksiin. Meillä on toimistolla niin kylmä tällä hetkellä, että kääriydyn villaan päästä varpaisiin enkä varmasti vaihda karvakenkiäni sisätossuihin. Kerrospukeutuminen on tapa selvitä työmatkoista hengissä. Saatan olla niittänyt mainetta epäkäytännöllisenä pukeutujana, mutta näillä pakkasilla pidän järjen päässä. 

Sattumalta sulaudun myös maastoon aika taidokkaasti:

'

Kengät, huivi ja villapaita - PURA Finland / Villahousut - Weekday / Pipo - ystävän neuloma

Ps. jos tänään joku nuori on nilkat paljaana ulkona, niin en voi enää vannoa ettenkö kävisi valistamassa nuorisoa paleltumien ja nivelkipujen vaaroista, kunnon mummotyyliin ;)

Kommentit (10)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

On tuo nilkat silti kai vähemmän paha kuin se typeryys mitä itse tuli joskus harrastettua, että kulki pakkasella lyhyellä toppiksella ja lantiofarkuilla, niin että vyötärö saattoi vilkkua! Kaikkien nuorten täytyy näköjään vuosikymmenestä huolimatta aina jäädyttää jokin paikka itsestään :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Halina
5/10 | 

Mun mielestä tää on ollu niii lämmin talvi tääl meilpäin etten ees muista miltä kunnon pakkanen tuntuu :D lapsuudessa se 25-30astetta oli ihan normi ja 20 tuntuu superlämpimälta talvelta - eikä siihenkää oo kunnolla päästy täällä pkseudulla. Helmikuussa aurinko jo lämmittää nii kovasti, ettei 20 asteen pakkanen ole enää sama asia tässä vaiheessa kevättä. Eli kyllä iha peruskamppeilla pärjää 20-asteen pakkasessa. Tuuli tai kosteus vaatii varusteilta enemmän. Itse hilluin takapihalla eilen topissa ja verkkareilla kun oli niin kuuma! Aluksi hikoilin turhautuneena lenkillä talvikamoissani, joten pihahommat meni sit toppi päällä ja mittarissa -10 :D että jos näet kovaa pinkovan nuoren nilkat paljaana, niin ehkä hänellä on kuuma tai sitten hän harrastaa sitä terveellistä pakkasessa vähillä vaatteille lenkkeilyä, joka on kuulemma yhtä tehokasta kun avantouinti :D Ja jos on koko talven jo vedelly samalla tyylillä ni kyllä tässä vaiheessa on jo karaistunu. Tekis ihan hyvää ehkä osalle toppatakkihemmoistakin, koska kehoa voi totuttaa viileään lämpötilaan kun ei pue liikaa / ei lämmitä sisätilojakaan liian lämpimäksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011