Kuinka vanha mainos se Jaffat tulloo ja helemat paukkuu! -mainos oikein on? Muistanko ihan väärin että sitä on näytetty jo silloin kun asuin vielä vanhempieni kanssa! Joka tapauksessa se on mainos mistä tulen hyvälle tuulelle. Mummo kiitää helmat paukkuen ja pappa flirttailee :D

Appelsiini tulee mieleen oranssista laukustanikin. Tämä veska on matkamuisto Italiasta. Sopii varsin hyvin tänne talviseen Suomeenkin, vaikka mielummin olisin tällä hetkellä uimassa Välimeressä Sorrenton kallioisella rannalla.Kuvassa vilahtavan tunikan tarina on sellainen, että ostin sen hätäpäissäni viime keväänä juhlia varten. Olin siis silloin jo niin raskaana että ylleni ei mahtunut mikään vähänkään juhlava vaate. Laskin että 10 euron aletunikalle olisi käyttöä myös jatkossa koska kuosi on kivan raikas, eli se ei jää vain raskausvaatteeksi. Tunikan malli on vahvasti A-linjainen, liehuhelma jää näissä kuvissa taakseni koska kuvia ottaessa tuuli niin paljon.

Luulen tosin että minun on ehkä syytä keventää tuota kurkkuun asti nousevaa kaulusta, sillä tunika näyttää nykyisessä olomuodossaan vähän siltä kuin olisi kääriytynyt korvia myöten printtilakanaan. Mutta pitää vähän tutkailla vielä.Leppoisaa lauantaita!

Kommentit (10)

maria
1/10 | 

Heippa! Sullahan on Mademoiselle R:n takki. Vastaako takki sun mielestä oikeaa kokoa vai onko esimerkiksi pienehkö? Olen tilailemassa saman merkin toista takkia ja tälläistä jäin pohtimaan.

Valkoinen tähdikki
3/10 | 

Eikä! Tietysti tuo herkullinen laukku on tuotu Italiasta... Olisin kipittänyt pikimmiten siihen putiikkiin, joka noita myy (jos siis olisi ollut kohtuullisella etäisyydellä). Ja muistaakseni se Jaffa-mainos on jo jostain 90-luvun alkupuolelta. Hyväntuulen mainos! "Jahvat tulloo! -Ja helemat paukkuu!" :D

NOPPA
6/10 | 

Juu hei, pistä iso pitkä näyttävä kaulakoru tai lisää irtokaulukset tähän tunikaan, niin muuttuu kummasti!
Oranssia näkee ihan liian vähän. Mulla oli 90-luvulla kiiltävät keinonahkaiset oranssit tolppakorkoavokkaat...arghh!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012