- Yhteistyössä Myssyfarmi -

Kun lukaisin Myssyfarmin yritysesittelyn, hymyilin kuin hangon keksi alusta loppuun asti. Myssyfarmi saattaa olla sympaattisin yritys koko Suomessa. Mistä on kyse?


Myssyfarmi pitää kotiaan Varsinais-Suomessa Pöytyän Vistolan kylässä, Rauhansuun luomutilalla. Tila on ollut suvun hallussa 1800-luvun alusta asti, joten varsin perinteikkäät tilukset kyseessä. Tilan isäntä Janne Rauhansuu (eli herra myssy) vaihtoi surffilaudat maanviljelyyn muutama vuosi sitten ja toi kotiin mukanaan euroopan reissuillaan oppimansa taidon, myssyjen neulomisen. Jotenkin ajatus äijäin hiihtoreissujen lomassa neulomista myssyistä on ihan mahtava. Sitäpaitsi näin neulomisrajoitteisen naisen näkökulmasta en voi muuta kuin nostaa hattua että kuka tahansa, mies tai nainen, on opetellut itse neulomaan omat myssynsä. Siitä se sitten lähti, idea tehdä myssyjä vähän enemmänkin.

Maanviljely on Rauhansuun tilan ykkösjuttu, mutta myssyt kulkevat näppärästi siinä rinnalla. Materiaalina on 100% käsittelemätön suomenlampaan villa, jota saadaan joko oman tai naapuritilan lampailta. Minulle oli yllätys miten monen väristä villaa lampaista oikeasti saa, ihastelen erityisesti noita kauniita luonnollisia harmaita sävyjä.


Koska maanviljely vie Rauhansuun perheeltä niin paljon aikaa, myssyjen neulomisessa ovat mukana pöytyäläiset isoäidit. Myssymummot kokoontuvat tarpeen mukaan ompeluseuraan, johon kelpuutetaan ainoastaan paikallisia isoäitejä. Varsin kirjaimellista lähituotantoa! Myssyfarmin myssyt ovat siispä aina neulottu Rauhansuun tilalla joko Janne ja Anna Rauhansuun puikoilla tai myssymummojen.


myssy6_1

myssy6_1

Minä ja Anni saimme Myssyfarmilta kumpainenkin omat myssyt, joiden neulojat ovat tuoteselostelappujen mukaan Soili ja Terttu. Jokainen myssyfarmin Myssy on jäljitettävissä, sillä tuotteen mukana tulee aina neulojan tiedot. Myös villansa luovuttanut lammas voitaisiin nimetä, vaikkei sitä lapussa luekaan.


Meidän myssymme ovat nimeltään Kaamos (minun myssyni) ja Haltijatar (Annin myssy). Molemmat myssyt ovat olleet kovassa käytössä tässä joulukuun aikana, Anni on niin suloinen vaaleanpunatupsuisessa myssyssään!


Leppis tuli katsomaan mitä täällä pihalla oikein kuvataan. Hämmennyksen hetki joulukuun lopulla oli melkoinen kun bongasin pistepirkon myssyjen vierestä.
Haluatko oman Myssyn, jäikö aattona pehmeä paketti saamatta? Yksi onnekas voi voittaa itselleen valitsemansa päänlämmittäjän Myssyfarmin valikoimasta osallistumalla seuraavaan arvontaan.

Säännöt:

1. keksi itsellesi nimimerkki ja jätä sähköpostisi sille varattuun kenttään (ei näy muille kuin minulle).

2. tee visiitti nettikaupan sivuille ja valitse mieleisin palkintomyssysi jos onnetar osuisi kohdallesi, ja linkitä se kommenttiboxiin. Miksi juuri se myssy?

3. vastausaikaa on 2.1.2015 klo 24:00 asti.

Onnea arvontaan!

Tai jos et halua odottaa, koodilla NELLIINANMYSSY saat jo nyt -20% alennusta koko valikoimasta nettikaupassa.


Ps. loppujokerina: kuinka monta kertaa postauksessa mainittiin sana myssy :D

Kommentit (223)

Elinakv
2/223 | 

Kyllähän tuolta kelpaisi myssy kuin myssy, mutta kun oli pakko valita niin Hämy se sitten olisi! Eniten tykkäsin juuri noista luonnollisista harmaan sävyistä ja Hämy sopisi olemassaoleviinkin talvivaatteisiini parhaiten. Tietysti pipossa pitää myös aina olla tupsu :)
http://myssyfarmi.fi/fi/content/h%C3%A4my

Elding
3/223 | 

Musta jää on mun suosikki. Ihanat suomenlampaat ja niiden villa. Ja pipoon musta väri mun lapsuuden suosikkilampaan mukaan. :)

PauliinaN
4/223 | 

Klassikkomyssyjen Onni, perusvalkoinen pipa tulisi varmasti kovaan käyttöön. Mätsää minkä vain vaatetusvärin ja tummien hiusten kanssa, kiitos! :) Aivan ihastuttava yritys ja tarina!

Saaramaria
5/223 | 

Oi kauneutta!
Sula maa olisi täydellinen!
Ihanan maanläheinen ja lämmin sävy, mutta ennen kaikkea lämmin pipo ja ihana yritys! Samalla silmäni iskivät myssy kauluriin, sellainen lähtee omille puikoille n-y-t nyt!

Maikki
8/223 | 

Upeita myssyjä; valitsisin ehkä kuitenkin itselleni käyttömyssyksi FIN-24 tai Hiili-myssyn.

jonsu
9/223 | 

Klassikkomyssy Hiekka olisi minun päähäni aika passeli! Ensin olin sanomassa että Onni, mutta tajusin että luonnonvaaleat hiukseni ovat melkein sen väriset. Vaaleanruskea Hiekka voisi siis sopia hyvin sivulettikampaukseen ja pakkasesta punottaviin poskipäihin. :)

Joanna
10/223 | 

Vaikea valinta, koska kaikki myssyn ovat niin ihania, rakastan noita maanläheisiä kauniita värejä! Suosikkini taitaa kuitenkin olla myssy nimeltä Susi!

Lotta
11/223 | 

Kyllä minun lemppari on tuo Kaamos. Sopisi hyvin kaikkien takkieni ja melkein kaikkien huivienkin kanssa.

Lelluu
12/223 | 

Hämyn haluaisin, se on niin suloinen. :) Tosi kivoja myssyjä kyllä kaikki ja ihana yritys. :)

13/223 | 

Kuura ehdottomasti! :) Vaikka itsekin tykkään neuloa, niin aina on mukava saada pehmeitä paketteja.

marion
14/223 | 

Voi, kyllä tuo Hämy-myssy vaan varasti sydämeni! Ja kieltämättä nimi oli heti myös kaikkein samaistuttavin... :D

Todella söpöjä myssyköitä kaikki! Tupsuista tulee ihan ysärilapsuus mieleen. Ala-asteella oli eräänä talvisena koulupäivänä tehtävänä saada ryhmässä nuotio syttymään pienryhmissä koulun ympärillä olevan polun varrella. Olimme ryhmässämme onnistuneet käyttämään jo lähes kaikki sytykkeemme yrittäessämme saada tulta pysymään siihen saakka, kunnes opettaja tulisi tarkistamaan nuotion, ja kun nuotio oli jo pahasti hiipumassa, tulivat tupsupipot apuun. Pojat repivät tupsut pipojensa päistä ja nakkasivat tuleen juuri ennen opettajan saapumista. :D Ja tehtävä oli suoritettu, hahha! :D

tma
15/223 | 

joulun pakettisaldo on pyöreä nolla (okpl...)
joten oishan se mukavaa jotain saada :)
Valintani olisi klassikkomyssyjen Takala-malli

katri
17/223 | 

Tykkään tupsupipoista kuin hullu puurosta, mutta tummanharmaa puuttuu vielä valikoimasta eli suosikkini olisi kuura!

18/223 | 

http://myssyfarmi.fi/fi/content/kaamos tämä on ihana! Myssy on itseasiassa ollut hakusessa koko talven kun sopivaa ei millään ole meinannut löytyä. Kauppojen keinokuiduista tehdyt versiot eivät paljoa houkuttele kun tukka jo muutenkin on sähköinen ja pitkin seiniä. Nämä myssyt kyllä kelpuuttaisin enemmän kuin mielelläni<3

Hansu
19/223 | 

http://myssyfarmi.fi/fi/content/kaamos tämä on ihana! Uusi myssy onkin ollut hakusessa kun entinen on jo nuhjaantunut. Kaupan keinokuituiset versiot eivät kuitenkaan houkuttele kun hiukset jo muutenkin ovat sähköiset ja siksi pitkin seiniä. Näistä myssyistä kelpuuttaisin kuitenkin varmasti minkä tahansa <3

Meeri
24/223 | 

http://myssyfarmi.fi/fi/content/h%C3%A4my Ihanan maanläheinen, olisin tykännyt kaikista eniten näistä niillä värikkäillä tupsuilla mutta isopäisenä ei lastenkoon myssy taitaisi päähän mahtua.. ;) Erivärinen tupsu kuitenkin piristää pipoa, ja ehkä näin "värittömänä" myssyä tulisi käytettyä useammankin vaatekappaleen kanssa pitkin talvea!

mirasusanna
26/223 | 

Ensilumi! Koska se on nätti ja vaalea.. sopii siis monien eri takkien ja muiden asusteiden kanssa :)

sarinna
28/223 | 

Aivan ihastuttavia myssyjä! Ja valinta niin vaikea. Mutta Levi-malliin päädyin :)

tiiuli
32/223 | 

Suosikkini on tämä http://myssyfarmi.fi/fi/content/1994 spring break-sarjan pipo, 1994. Pidön juuri tästä piposta niiin paljon, koska siinä on niin nätit värit ja sillä kyllä kelpaisi tallustella pää lämpimänä näillä pakkasilla! Pidän myös siitä , että joka pipolla on oma tarinansa=)

Evestiina
34/223 | 

Musta jää tai Kaamos! Hirvittävän vaikea valinta, ehkä Kaamos kuitenkin.. vai sittenkin..? Kaamos It is!

iina
36/223 | 

http://myssyfarmi.fi/fi/content/kaamos

tämä kaamos myssy on ihanan värinen ja sopisi hyvin kaiken kanssa! tällaista tuotantoa haluaa tosissaan tukea, erittäin arvokasta :) kaikenlisäksi nämä myssyt ovat mukavannäköisiä ja tarpeellisia! nytkin täällä pakkanen paukkuu parissa kymmenessä eli pipolle olisi todellakin tarvetta! :D

Kaniini
41/223 | 

Voi kun oli monta ihanaa pipoa! Rakastan pipoja ja mm. 1980 olinaivan ihana. Mutta ehkä tupsullinen pipo Kaamos eli sama kuin sinulla olisi silti paras. Vaikka toisaalta jos lastenpipoja värikkäillä tupsulla saisi isoina niin sellainen menisi ykköseksi. Mutta siis Kaamos oli se ykkössuosikki. Kiitos kivasta postauksesta.

saya
45/223 | 

Sula maa oli kivoin, perusteluna ihan vaan se että en osannut päättää ja kysyin äidin mielipidettä :D

ninzz
51/223 | 

http://myssyfarmi.fi/fi/content/kaamos

aivan ihana myssy! tänä vuonna on jäänyt myssyt saamatta ja tekemättä, kun poikanen syntyi juhannuksen tienoolla ja kiirettä on pitänyt ihan tähän päivään asti. :) päivääkään en vaihtaisi, mutta puikkoihin en ole ehtinyt katsomaankaan, ennenkuin pakkasin ne muuttolaatikkoon taannoin. :D

http://myssyfarmi.fi/fi/content/m%C3%B6rk%C3%B6-bebe ehdottomasti tämän pipon lykkäisin poikani päähän. mörkö sopis ku nenä päähän! :)

Laurr
60/223 | 

Valitsemani myssy on tämä: http://myssyfarmi.fi/fi/content/1989.
Ihastuin myssyyn heti, sillä elän tällä hetkellä sinistä kauttani ja sitä tästä myssystä löytyy useampaa sävyä.
Lisäksi sattuupi myssyn nimi, 1989, sopimaan poikaystäväni syntymävuodelle.

Hejdi
66/223 | 

Tahtoisin Ylläs-myssyn, koska oma tupsupiponi meni hukkaan ennen joulua ja täytän huomenna 30 vuotta.

Clashh
67/223 | 

Kaamos on noista suosikkini. Juuri täydellinen väri ja vielä tuo hauska tupsu!

Jaana
68/223 | 

Kuura olisi valintani. Ihanan heleän vaalea....raikas ja luonnollinen. Ja ihan vain siksi, että se toisi vaaleudellaan vähän valoa tähän pimeään talveen :) Aivan syötävän ihania nuo luonnolliset villan sävyt :)

elu
69/223 | 

Suosikkini on Myssyfarmin Hiili. Ihana simppeli ja ajaton. http://myssyfarmi.fi/fi/content/hiili Tupsullinen versio Kaamos ja raidallinen FIN-24 olivat jivua jukoaukuhiuta, mutta tupsuttomuus ja raidattomuus vei tällä kertaa voiton.

Ihana tuollainen firma. Tai farmi. Taidan laittaa rahani likoon omaan pipoon, jos ei onni suosi :)

Jokeri: 31?

Shendas
70/223 | 

Pienipäisenä suuntasin suoraan katsomaan lastenmalleja, ja niiden kokohaarukkaan menisinkin nätisti. Koska turkoosi on lempivärini, itselleni ottaisin ehdottomasti Maahisen: http://myssyfarmi.fi/fi/content/maahinen . Mutta ehkä valinta kuitenkin olisi Menninkäinen: http://myssyfarmi.fi/fi/content/mennink%C3%A4inen . Tämä tulisi nyt kolmekuiselle esikoiselleni ensi talveksi. Häntä kun kutsuttiin Menninkäiseksi ennen oikean nimen päättämistä ja paljastamista. :)

Siiri
74/223 | 

Ensilumi on eniten minun näköinen, ihanat vaaleat ja luonnolliset sävyt. Virvekin on nätti :) Ylisöpö tupsu kuitenkin vie voiton ensilumelle!

helinäkeiju
77/223 | 

Valinnanvaikeus yllätti.. Eniten viehätti kaikki nuo luonnollisen sävyiset klassikkopipot, kuten Kivi, Onni tai Bambi.
Ihastuin myös kympillä Onni-kauluriin! Olisikin ihan mahtia saada omaksi pipo-kauluri -kombo ihanasta lampaanvillasta. Itsekään kun en ole neulovaa sorttia, niin voi vain ihmetellä ja ihastella näitä asusteita.

Jos nyt kuitenkin täytyy valita vain yksi suosikki, niin sanotaan että Onni-pipo se on. Ihanan vaalea ja herkkä luonnonsävy vei huomion!

Heni
78/223 | 

Aika mahtavalta kuulostava yritys!
Kaamos-myssy on suosikkini, kyllä myssyssä tupsu pitää olla! ;)

Niina
82/223 | 

En osallistu arvontaan, mutta kerronpa vaan että voitin reilu vuosi takaperin voitin Puutalobabyn arvonnassa Myssyfarmin myssyn ja se on aivan paras kaikista. Ei palele vaikka pakkasta oli joulunaki -30 :)

Pompom
92/223 | 

Ihania myssyjä! Vaikea noista oli kivointa valita, mutta luulen että tuo Kaamos kävisi parhaiten sävymaailmaani.

annina
93/223 | 

Kaamos ois täydellinen <3. Ois kyllä ihan huippua voittaa kun tänään juuri 30 v synttärit :)

Lilium
94/223 | 

Olen ihallut myssyfarmin myssyjä jo monena vuonna, mutta vielä ei ole tullut hankittua omaa. Todella hurmaavia ne kyllä ovat ja olikin vaikea valita suosikkia, Merta näkyvissä -mallistossa oli useampikin myssy jonka olisin voinut valita, mutta parhaiten itselleni sopisi kuitenkin Princess Strand eli tämä: http://myssyfarmi.fi/fi/content/princess-strand

Jokeri: 31 :)

98/223 | 

Omaan makuuni Kaamos on kaikkein mieluisin!
http://myssyfarmi.fi/fi/content/kaamos

Todella hauska konseptihan tuo on, ja mikä parasta, juuri se, että on käytetty lähivillaa. Ja erityisesti mieltä (toivottavasti pian myös konkreettisesti ;) ) lämmittää koska kyseessä on maatila, ei lihatila.

Luin meinaan vasta hetki sitten, että Suomessa ei yksikään isompi villantuottaja toimi vain sillä saralla, vaan kaikki kotimainen villa tulee lihatiloilta :(

katjis
102/223 | 

Northern Lights -malliston värit vetosivat minuun ja ehkä tuo mäenlaskuteema myös näin vasta-alkaneen lautailuharrastuksen myötä. ;)

Pehmentämään mäessä saatuja kolhuja ottaisin raikkaanvärisen Ruka-myssyn!

SHaidi
104/223 | 

Pipo nimeltä "kuura" vei sydämeni. Ihanat värit ja parasta lähituotantoa. Tällaista lisää!

Jenni*
105/223 | 

Valintani on newborn-malliston Manu-myssy. Odottelemme esikoistamme saapuvaksi hetkellä millä hyvänsä, joten Manu olisi ihana lämmike pienelle pakkasvauvalle. :)
myssyfarmi.fi/fi/content/manu

Anne
110/223 | 

Kaikki ovat aivan mahtavia, riisuttu/puettu maa malleissa on ihanan murretut sävyt.

Nellah
112/223 | 

Ihania pipoja ja kaulureita! En ennen ollut kuullut yrityksestä ollenkaan ja jäin heti koukkuun! Mieluisimmaksi pipoksi valikoitui Kaamos. Eniten itseäni kiinnosti kuitenkin kaulurit, olen jo pidempään semmoisesta haaveillut.. susi kauluri olisi varmasti ihana! :)

JaanaCa
117/223 | 

No jopas oli kiva tarina.
Tupsullinen olisi kiva ja sävynä vaikkapa ensi lumi.

sallannika
123/223 | 

Ensilumi-myssy olisi kun päähän nakutettu.
Pieni punapää tarvitsee oman lämmittäjän :3

124/223 | 

Klassikkomyssy nimeltä Kivi miellyttää meitsin silmän eniten! Ihana sävy ja voi että noi näyttää pehmeiltä!

Tuulia
126/223 | 

Kyllä se olisi tuo Kuura-myssy! :) Tosin tuoltahan voisi valita ihan mitä vain! Tuossa myssyssä ihastutti maanläheiset värit. Yleensä vaatetuksessani on ainakin jotain väriä, mutta ajattelin että tuo myssynen olisi ajaton ja sopisi kaiken kanssa :)

Pippa
128/223 | 

Klassikkomyssyjen Hiili on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan niin hieno! Sääli, ettei omissa käsissä kutimet pysy.

Mirjam
129/223 | 

Kuura tai Kajo olis mun suosikkeja!<3 helppoja yhdistää ja ihanan lempeät ja luonnolliset värit:)

nukka
130/223 | 

Olen himoinnut the Myssya jo pitkään, nää on ihania! Josko onni potkaisisi ja saisin Kaamos myssyn päätä lämmittämään. :)

Romy
134/223 | 

Herkät korvani olisivat hyvin suurella todennäköisyydellä koko talven onnelliset ja kipuilemattomat jos painaisin päähäni tuollaisen lämpimän myssyn. Hämy pääsi suosikikseni väritykseltään vaikka tavallisesti olen pukeutumisessa kaiken mustan ja muutenkin tummasävyisen perään.

135/223 | 

Apua kuinka ihania myssyjä! Ottaisin itselleni varmastikin tuon kauniin Ensilumi-myssyn, siinä on hurmaavat värit.

Kummitytölleni sopisi mahdottoman hyvin tuollainen pienenpieni Haltijatar-myssy :)

Pakko osallistua arvontaan! <3

kaakaokermavaahdolla@hotmail.com

Stella
139/223 | 

Vitsit toi "Ensilumi" -piponen/myssynen oli aivan ihana! Noi on tosi sulosia. Voin vaa kuvitella kui söötti Anni on toi päässä ;-)

mango
141/223 | 

Klassikko-osaston Hiili-myssy on mun mieleen. Yksinkertainen on kaunista, ja tämä yksilö ois oikeen oiva pipo päätä lämmittämään!

tuua.
142/223 | 

Vielä masussa kasvavalle bebelleni haluaisin tuon Vetehinen Bebe -mallin. En tiedä kumpi on tulossa, mutta tuo ihanuus sopisi kummalle vain! Ja olisi mukava saada jotain kotimaista tänne valtameren toiselle puolelle :)

Annie
144/223 | 

Kaamos on myös minun suosikkini. Värit ovat kauniin luonnonläheiset ja pidän niiden värisestä kontrastista. Tupsukas sen olla pitää!

Katjah78
145/223 | 

Miun suosikki oli spring break violettiraitainen myssy <3 Nuo kaulurit oli mahtavia, pitää laittaa tilaukseen tai yrittää tehä ite :)

Noora
151/223 | 

Minä haluaisin myssyn nimeltä Sula maa, koska se on mukavan rauhallisen värinen. Sopisi meidän perheessä käyttöön meille molemmille :)

Sennni
152/223 | 

Kuura-myssy ehdottomasti ! Kovasti tekisi mieli elvyttää peruskouluaijoilta neulomistaidot, mutta opinnot vie niin paljon aikaa ja voimia ettei enempää uuden oppimiseen enää riitä voimavaroja. Kotimainen on pop ja lämmin myssy tulisi tarpeeseen.

anu
153/223 | 

RUKA!

Ihana idea tuo Myssymesta! Tykkäsin tosta Northern lights kokelmasta, eritoten nimestä <3

Tallis
154/223 | 

Sen verran löysin itsestäni leikkimieltä, että päädyin tupsulliseen pipoon, mutta pidättäydytään nyt kuitenkin hillityssä värimaailmassa eli Kaamos olisi valintani. Toisaalta lasten Maahinen olisi myös ihana keväällä syntyvälle tyttösellemme.

Hemulitäti
155/223 | 

Meikäläisen silmiä hivelee erityisesti nuo Northern Lights-malliston pipot ja niistä suosikkini taitaa olla tuo Ruka. Sen värit miellyttävät eniten :)

Uusiatuulia
Liittynyt15.4.2014
157/223 | 

Kaikkia tekisi mieli, mutta koska yksi täytyy valita: olkoon se Kaamos, siinä on kauniit värit ja siinä on TUPSU!
Jokeri = 31.

Pauliina
166/223 | 

Nämä on niin kivoja kaikki mutta lapselleni valitsisin tupsullisen Maahisen. Oltaisi melkein samikset sillä itselläni myssy jo onkin ja paljon pidetty ❤️

Anu Lindqvist
169/223 | 

"Kivi" olis kiva lisä kokoelmaan :). Kaksi myssyä on jo itsellä ja yksi juuri mennyt joululahjaksi pojalle. Yksi, se ihan ensimmäinen Susi-myssy on valitettavasti kadonnut. Näille myssyille en löydä vertaista kilpailijaa...rakastan kaikkea mikä näihin liittyy, luomua ja lämpöisen kotoisaa.

Anni
178/223 | 

Aaaah. Kaamos! Voiko kauniimpaa myssyä ja nimeä olla? Täällä rannikolla kun kuljemme lähestulkoon aina veneellä (kyllä, vieläkin vaikka on joulukuu!) on villamyssy pakollinen ja oi niin ihana käyttää :)

Memmi
179/223 | 

Todellakin jäi pehmeä paketti saamatta! Nimittäin äidiltäni, joka on himoinnut omaa tupsupipoani :) Unohdin täysin tämän lahjaidean jouluna, mutta jos nyt voitan niin äidille lähtisi Ensilumi myssy!

Hanna B
180/223 | 

Ihania myssyjä ja mitä nimiä! ♡ Ihan lapsuus ja mummola tulee mieleen. Miten noista osaa valita.. ehkä klassikkomyssyistä tuo Onni. Kaunis ja ihanan vaalea pipo.

minami
184/223 | 

Kuura-myssy on suosikkini. Vaikea oli valinta, mutta tupsullinen ja vaalea pipo miellytti tällä kertaa eniten.

Kiitos myös ihanasta blogistasi, jota olen seurannut jo useamman vuoden ajan. Ja ihanaa joulun aikaa koko teidän perheelle!

Eveliina
191/223 | 

Riisuttu/puettu maa -myssyt ovat kaikki tosi hyvännäköisiä, luonnonläheisillä väreillä. Päädyin kuitenkin Hämyyn eli harmaaseen
http://myssyfarmi.fi/fi/content/h%C3%A4my
minulla on paljon harmaata niin sisustuksessa kuin vaatetuksessa.
Klassikkomyssyissä on myös monta kivaa, mutta nyt hauska tupsupipo vie voiton.

Sanni
196/223 | 

Olen näitä ennenkin ihastellut ja livenäkin todistanut Jannen sorminäppäryyttä, kun mies joku talvi sitten pyöritteli puikkoja ripeään tahtiin joillain design-messuilla. :) Vetehisen bebe-malli olisi omiaan meidän pikkumiehelle. Kerran me muuten tavattiin Helsingissä Aarikalla ja kummallakin oli iso maha. Nyt jälkikasvu kulkee söpöinä pipoissa. On tää elämä suloista. <3

Aatu
197/223 | 

Aivan ihania kaikki nuo sävyt, mutta nyt ykköspaikan vie kyllä tupsullinen pipo "Ensi lumi" sävy on ihanan vaalea :)

Creme
198/223 | 

Osallistun! Minun valintani olisi Riisuttu/Puettu Maa -malliston Kuura-myssy. Tuo koko mallisto on niin ihana, että kesti kauan valita vain yksi suosikki. Tykkään pehmeistä, luonnollisista sävyistä, ja jotenkin ajatus siitä, että villan antanut lammas on oikeasti sen värinen, kuin myssyssä näkyy, on tosi herttainen. :)

HeidiS
199/223 | 

Ensi Lumi olisi valintani, tai sitten tuo Kivi-Kraka miehelleni, upea tarina miten suomalainen käsityötaito elää ja voi hyvin- itse kyllä neulon jotain aina mutta kyllä silloin vasta osaakin antaa arvon käsityölle kun tietää mitä itse tehty vaatii puhumattakaan että lanka on kotimaisilta lampailta peräisin, HeidiS

NOPPA
200/223 | 

Riisuttu/puettu maa ja HÄMY-myssy miulle heti kiitos! Kaunis ja koruton
Mahtava maalaismeininki heill--olen oikeasti kateellinen !

Repsu
206/223 | 

Northern lights -myssyt ovat kaikki tosi kivoja, ehkä suosikkini niistä on Ylläs :)

miss kitty cat
208/223 | 

Sain anopilta hänen kutomansa villasukat jonka vastaavat myssy surfing 2014 Heidi pipon värejä ja Heidi taas on minun etunimeni... =) joten jos voitan on valintani kyseinen pipo.

JK
216/223 | 

Klassikkomyssy Bambi olisi mulle sitä ominta minua! Yksinkertaisuus ja maanläheinen väri viehättävät. Tupsuja en voi sietää, ysäritraumoja? :D

Mirkku
218/223 | 

Oi miten mainioita päänlämmittimiä! Maahinen bebe olisi huippu meidän pikkumiehelle :)

marjis
221/223 | 

1999 osui heti silmään jo pikkukuvasta, hienoja kaikki tyyni mutta tämä on minun näköiseni

cici
222/223 | 

Vaaleanharmaa ensilumi myssy olisi niin kaunis, että varmasti tulisi käytettyä myssyä useamminkin! Ihania kyllä kaikki ja ihana ideologia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu