Ihanaa hillua piiiitkän tauon jälkeen taas pitsit jalassa. Viivyttelin aivan liian kauan korvaavien leggarien hankintaa, mutta toistaalta jälleennäkemisen riemu on entistä suurempi, mitä kauemmin joutuu ikävöimään. Ja nyt puhutaan siis tosiaankin trikoista ;)


s5-510x792-custom

s5-510x792-custom


s3-509x780-custom

s3-509x780-custom


s7-511x780-custom

s7-511x780-custom

Näiden kanssa tosin saa varoa ettei ole liian kruusatun näköinen, koska trikoot itsessään ovat suhteellisen räyhäkkäät. Miten saan taottua itselleni päähän, että yksinkertaista pitsin kaveriksi!  Ettei näytä mustalta goottikermakakulta. Vaikka minä tosin rakastan  goottikermakakkuja, en vain itseni päällä. Tampereella saisi olla katukuvassa paljon enemmän pitsipörhelöisiä tummia kaunottaria korsettien ja korkojen kanssa, täällä kun on enemmän keskitytty emoiluun. Mistä tuli mieleen sarjis, joka sai aikaan sen luokan naurunremakan että tyrskähtelen vieläkin. Fingerpori on ihan paras!!


Kommentit (43)

1/43 | 

Toiveesi goottikermakakuista katukuvassa on vaarassa toteutua ja vielä ihan omasta ansiostasi: "I'm a model you know what I mean" -postauksesi upeiden kaunottarien (ml. bloggaaja itse) innoittamana tilasin eBaysta korsetin. Korot sentään löytyy jo ennestään. Jos muutkin ovat innoittuneet samoin, meitä on kohta pilvin pimein! ;D

T
5/43 | 

Toivon kovasti, että laitat nuo pitsipöksyt nyt erityisen ahkeraan käyttöön! Itselläni on tuollaiset sivunauhoja lukuun ottamatta samanlaiset legginssit lojunut kaapissa jo pari vuotta, ja kaikesta ihanuudestaan huolimatta niiden käyttö on jäänyt tosi vähälle. Syynä ehkä juurikin se, että niiden yhdistäminen on vähän hankalaa, jos haluaa välttyä goottiövereiltä. Olisikin ihana saada sulta ideoita ja inspiraatiota noiden pöksyjen käyttöä varten (:

Terhikki
6/43 | 

Oi! Todella kauniit,sensuellit sukat.Noin isot kuviot on melko huomiota herättävät,polvipituisen hameen kans tulis vähän hillitympi look,jos kaipaa välillä sellaista.

7/43 | 

Hihii, nauroin ihan järjettömästi tuolle samalle sarjikselle! Pitsileggarit on ihania. Piutääkin kaivella omat taas esiin. Välillä sujautan sinne alle värilliset sukkikset. Hauskoja lisäviboja.

11/43 | 

Haha Fingerporit on niiiiin parhaita :D Mun ja avokin yhteistä viihdettä lukea noita netistä ja repeillä ;)

Juliette
12/43 | 

Ensimmäistä kertaa harkitsen jotain mitä joku suosittelee :D Ekan kerran kun näin noi niin ajattelin että noi vois olla tosi kivat ja että pitäisköhän hankkia :D Nyt tosin vähän mietityttää se, josta tässä on muutamat puhuneet eli noitten yhdisteltävyys. Hmmm... vaikeita valintoja :D Mut tuntien ne kuitenkin jäis kaappiin :D Kiva olisi tosiaan nähdä noita enempi asukuvissa ja että miten niitä on yhdistelty... :)

Tei
14/43 | 

Emokarhu sai täälläkin puolen tunnin repeilyt aikaan :D Fingerpori pelastaa pahimmatkin kiukkupäivät!

15/43 | 

Mutta oikeasti, ei noilla ihanilla pitsitrikoilla enää tarkene ulkona olla kuin juuri tuon kuvan ottamisen hetken! Pitää odottaa kevääseen, ainakin minun vilukissan.

Tiltu
16/43 | 

Heii, taisin bongata sut eilen leffasta!
Mitäs pidit?

Ja voi herranjestas, sä oot pitkä, kalpenee mun 177 sentin varsikin sun vierellä!:D

Tiltu
36/43 | 

No joka tapauksessa olit aika mahtavan pituinen! Ja kaunis! Yhtä kaunis kuin täällä aina!:)

Mä tykkäsin kans siitä, suomalaiseks elokuvaks yllättävän vauhdikas ja kiinnostava!:)

38/43 | 

Haha, unohin, että sydänmerkki hukkaa loput viestistä.:D Eli siis jatkoa sen kadonneen sydämen jälkeen:

Oulu on kyl goottikermakakkujen ja mustiin pukeutuvien mekka, ja veikkaanpa, että aika moni kyseiseen laumaan kuuluvista vois kelpuuttaa noi leggarit itelleen.^^ Mäkin voisin, koska oon pukeutunu viime aikoina aivan liian tylsästi esim. vuoden takaiseen aikaan nähen, vaikken sentään siihen kermakakkukategoriaan oo koskaan kuulunukaan. Aina ei vaan jaksa. Mulla on ton tyyliset leggarit ellei paritkin, vaan ne on sellasta "valutaan riemulla polviin" -laatua, eli ei oikein nappaa niitä käyttää.:>

43/43 | 

On täälläki niitä lörttöjä melkosesti (mukaan lukien mä ajoittain), vaan on sitte sitä muutaki tyyliä, joista varmaan selkein on tää tummiin pukeutuva kansa, joka ei shoppaa Ginassa tms. tai ainaki onnistuu näyttämään siltä, ettei niin tee. Tiiä sitten lisääntyykö "mustuus" kaikkialla hiljalleen, sillä viimesen vuoden ajan myös Lahessa on tullu nähtyä epäilyttävän paljon gootihtavaa sakkia (etenki teinien keskuudessa) siihen nähen mitä siellä oli aikoinaan, ku sieltä pois muutin (enkä omistanu montaakaan mustaa vaatetta).:p

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu